Det bliver stadigt mere og mere moderne med videoovervågning i private hjem. Der kan hurtigt og nemt ske ting i din bolig, og det er derfor for tryghedsfølelsen, at mange vælger at få monteret et WiFi kamera. Men hvilke produkter skal du vælge, og kan det betale sig?

De spørgsmål vil vi forsøge at besvare, når vi dykker lidt ned i, hvad et WiFi kamera, kamera WiFi eller trådløst overvågningskamera, som nogle kalder det, kan gøre for dig og dit hjem.

Hvordan fungerer et WiFi kamera?

Wifi Kamera - Føl Dog Sikker

Når vi skal investere i ny teknologi, kan det være meget rart at vide, hvordan teknologien virker. Ihvertfald i grove træk.

Videoovervågning er ikke et nyt koncept, men med tiden har det udviklet sig fra et enkelt CCTV-system til pludselig at være WiFi overvågningskamera.

De trådløse overvågningskameraer fungerer ved at sende video fra WiFi kameraet til en radio transmitter. Videoen sendes til en modtager, som er forbundet med kameraet, samt til en indbygget opbevaringsenhed. Gennem en app som Smart Life App får du dermed nemt adgang til din videoovervågning.

Derfor skal du have et WiFi kamera

Der er ingen tvivl om, at det er super smart med et WiFi kamera. Det er jo et trådløst overvågningskamera, der vil noget. Men hvorfor skal du have et WiFi kamera?

Du skal have et WiFi kamera, hvis du vil have mere kontrol og en større tryghedsfølelse i dit hjem. Har du før haft indbrud i dit hjem, kan det være svært at give slip på frygten for, at det vil ske igen. Her er prisen for et WiFi kamera en lille pris at betale for at kunne få ro i maven.

Ydermere kan det være rart i forsikringstilfælde at kunne se, hvad der er sket i dit hjem, hvis du får indbrud.

Hvilket slags WiFi kamera skal du vælge?

Hos smartery forhandler vi forskellige trådløse overvågningskameraer, som kommer i forskellige størrelser, til forskellige behov og til forskellige prispunkter. Så hvilket af dem skal du vælge? Det handler om at kigge på behov og krav til dit WiFi kamera.

Enkelt, nemt, billigt og trådløst overvågningskamera

Det mest enkle WiFi kamera vi har, er vores Smart Home WiFi Kamera med HD kvalitet. Dette overvågningskamera med WiFi kan se fem-ti meter i både lys og mørke. Kameraet har en indbygget bevægelsesregistrering, så du kan blive orienteret i din Smart Life App, hvis kameraet bemærker bevægelse.

I app’en får du vist optagelser i realtid, så du kan trykke på optag, hvis der er noget, du vil have på video. Dette WiFi kamera har en indbygget højtaler og mikrofon, så du kan gemme både lyd fra overvågning, men du kan også tale via kameraet ud i det rum, WiFi kameraet befinder sig i.

Dette WiFi kamera er monteret på en fod, som kan justeres efter behov. Den kan drejes 360 grader om sig selv, så den har den helt perfekte placering.

WiFi kameraer med pænt design

Wifi Kamera

Skal kameraet gå op i en højere enhed, så det passer ind i resten af hjemmet, kan du også få et par WiFi kameraer, hvor der er kælet for funktionalitet, kvalitet og design. Et trådløst overvågningskamera såsom dette Homeo WiFi Alarmkamera har mange af de samme funktioner, som de ovenstående kameraer har. Dette WiFi kamera er dog lavet i et udførligt, kompakt design, som i øvrigt er meget lille. Det er et diskret kamera, som, hvis det opsættes et godt sted, næsten ikke vil blive bemærket.

Hvis du har små børn: Baby WiFi kamera

Har du små børn, har vi også et WiFi kamera lavet specielt til at bruge som babyalarm: WiFi baby kamera.

WiFi overvågningskameraet har nogenlunde de samme funktioner, som vores helt enkle WiFi kamera, men i forhold til montering har du langt flere muligheder med babykameraet. Kameraet kan nemlig snoes om tremmerne på babysengen eller formes som en fod, der kan stå på en hylde. Dette WiFi kamera kan altså monteres stort set over alt.

WiFi kamera udendørs

Har du behov for et wifi overvågningskamera, som kan holde til almindelig dansk vind og vejr, skal du have fat i et Udendørs WiFi kamera. Kameraet er den optimale løsning, hvis du vil have udendørs overvågning.

Det udendørs WiFi kamera har smarte, infrarøde dioder, som sørger for, at du også kan se på kameraet, selvom der er mørkt udenfor. Som med alle WiFi kameraer kan du holde øje, interagere og optage fra din smartphone. Det udendørs WiFi kamera har også bevægelsesregistrering.

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1 smartery