Skal man grine eller græde?

Uheldig Tyv Med Wifi Kamera

Det er altså ikke helt forkert, når vi siger at et Smart Home kamera er en husejers bedste ven!

Efter jul udgav BT en artikel om en mand, der kunne se tyve bryde ind i sit hjem, på sin telefon, live imens det hele udspillede sig! Manden, hvis hus blev røvet, sad i Jylland på juleferie, men huset derhjemme blev heldigvis overvåget og han kunne følge med i hele seancen via sin smartphone! Manden ringede naturligvis til politiet som hurtigt ankom på adressen og kunne fange en gerningsmand.

Om kameraet er købt hos os på smartery.dk afslører historien ikke, men i hvert fald kan du tilgå samtlige kameraer direkte via din mobil. 

Læs den fulde artikel her.

Opfanger bevægelse og giver straks besked

Wifi Kamera - Føl Dog Sikker

Hvert kamera har sine egne features, men dét de alle har til fælles er, at de kan fornemme bevægelse og reagere med det samme! Du kan indstille hvordan og hvornår dit Smart Home kamera skal give besked, så det passer til dine behov. Det kan fx. betyde at du indstiller, at når din eller dine børns mobil telefon er i en radius af 100 meter fra dit hjem, så skal kameraet ikke give besked hvis der er bevægelse. Det kan også være, at kameraet skal give besked ved bevægelse, men kun i tidsrummet 7:30-15:30. Eller det kan være at uanset tidsrummet, så skal der altid startes en sirene tone fra din Smart Home Alarm Sirene WiFi

Du kan mixe og matche, indstille og time, så det passer ind i dit og din families liv. 

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1 smartery