Kabler

Viser 1–27 af 157 resultater

-5%
-5%
-2%
-5%
-15%
-16%
-14%
-15%
-12%
-12%
-10%
-22%
-12%
-10%
-8%
-4%
-17%
-4%
-17%

Alt i kabler - her finder du nemt det, du mangler Er dit kabel begyndt at blive slidt i enderne, eller leder du efter et ekstra kabel, du kan have liggende? 
Selvom det ikke er de mest spændende ting ved vores telefoner og computere, er kabler helt essentielle – faktisk er alle vores kabler og ledninger absolut nødvendige i den travle dagligdag. For når vi vil oplade vores gadgets, computere og telefoner, eller når vi vil projektere billede og lyd fra vores computer til en anden skærm, skal vi bruge kabler. 
Kabler kommer i mange former, størrelser, farver, længder og til mange forskellige enheder. Hos smartery har vi samlet et udvalg af de bedste og mest nødvendige kabler – og også nogle af dem, du ikke finder så tit.

Hvilke slags kabler findes der?

Når det kommer til kabler, findes der et væld af muligheder. Vi sælger hos smartery kabler, der er kompatible med et hav af enheder. 

Nogle af de mest almindelige kabler, du kan få brug for, er:

 • USB-A kabel
 • USB-B kabel
 • USB-C-kabel
 • Mikro USB-kabel
 • Mini USB-kabel
 • Lightning USB-kabel
 • HDMI-kabel
 • Adaptere til kabler
 • Forlængerledninger


Miniguide til USB-kabler – hvad er forskellen?

Især USB-kabler bør du være opmærksom på, når du kigger på vores udvalg. Selvom de minder meget om hinanden i forhold til deres navne, er der nemlig stor forskel på USB-kabler.

USB-A er det helt klassiske USB-stik, som du kender det

Det helt klassiske USB-stik, som også kaldes USB-A, er et standardkabel. Det kan du stikke i computeren, spillekonsoller, TV og meget mere.  Det er typisk det, der bruges som standard i den ene ende af et kabel. 

USB-B bruges oftest på større maskiner såsom printere

USB-B er et stik, der for det meste bruges til printere og scannere. 
Du finder dem ikke så ofte længere, men de er stadig nødvendige til visse, større maskiner. 

USB-C er en af de mest brugbare stik, du kan finde

USB-C stikket bruges til langt de fleste telefoner, computere og hubs i dag. 
USB-C stikket bruges til at oplade alt fra helt små enheder til den helt store elektronik. 

Kan du ikke finde det kabel, du leder efter?

Har du problemer med at finde det kabel, du skal bruge? I første omgang kan du forsøge dig med at sortere i menuen ude til venstre på siden. Her kan du vælge ønsker til pris, mærke med mere – så bliver det lidt nemmere at overskue.
Hvis ikke du kan finde rundt på siden, er du desuden altid velkommen til at sende en besked i vores retning. Så tager vi et kig på, om ikke vi kan finde det kabel, du leder efter – eller noget der er endnu bedre. 

Det skal du overveje, før du køber et nyt kabel

Inden du klikker et nyt kabel hjem, bør du undersøge, om du har fat i det rigtige kabel. Det kan sagtens være, kablet passer til dit behov i den ene ende – men det skal også gerne have den rigtige port i den anden ende.
En anden ting, du skal overveje, er dit behov for længde af ledning. For nogle er det helt klart pengene værd at give lidt ekstra penge for en ledning, der er meterlang - skal du oplade din telefon, vil det være en helt ny form for frihed, hvis du eksempelvis har et langt kabel. For andre er det ikke særlig vigtigt.

Det kan (som regel) godt betale sig at investere i gode kabler

Du har måske før kigget på et udvalg af kabler og tænkt: “Hvorfor er der så stor forskel i pris?” Eller også tænker du, at kabler er det mest kedelige og enkle tilbehør til en computer – så hvad skulle der være af forskelle under de forskellige produktioner af kabler? 
Men sommetider kan det faktisk godt betale sig at give lidt ekstra for et kabel i god kvalitet.

Vælger du et kabel i høj kvalitet fra smartery, får du et kabel, der:

 • Er lavet af solide og sikre materialer
 • Holder i længere tid
 • Har den perfekte længde


Vil du også have et smart hjem? Tjek vores udvalg af smart home produkter

Drømmer du om et smart hjem, der kan følge med din travle hverdag? Det er ikke kun kabler, der kan sikre en bedre hverdags - der findes rigtige mange smart home produkter, der gør livet både lettere og sjovere. Hos smartery sælger vi en lang række smarte produkter, gadgets og løsninger til dit hjem, kontor eller noget helt tredje.
Vores mission er at gøre din hverdag nemmere med nemt tilgængelige og brugervenlige produkter. Derfor forhandler vi blandt andet smart home produkter såsom WiFi stikkontakter, smarte alarmsystemer, smart overvågning, smarte støvsugere med meget mere. 

Er dit gamle kabel stået af? Bestil online og bliv hurtigt godt kørende igen

Hvis dit gamle kabel ikke vil mere, eller hvis du har brug for et ekstrakabel, finder du det lige her hos os. 
Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer, ikke kan finde en bestemt vare eller har ris og ros. Du kan sende os en besked via vores kontaktformular her.
Til sidst vil vi minde dig om, at du hos smartery får fri fragt ved køb over 300 kroner samt 100 dages returret. Det er altså ikke en katastrofe, hvis du bestiller det forkerte produkt. Sørg for at bestille inden klokken 15 på hverdage – så afsender vi din vare allerede samme dag.
157