Viser alle 8 resultater


Batterier og batteriopladere – Få mere ud af dine elektroniske devices

Leder du efter batterier – måske genopladelige? I så fald er du endt på den helt rigtige side. Hos smartery forhandler vi et væld af batterier, genopladelige batterier og batteriopladere. Hvad end du skal bruge batterier til en lyskæde, til din fjernbetjening eller din e-cigaret, så finder du dem lige her.

Hos smartery er vores mission at gøre din hverdag nemmere via enkle produkter, løsninger og gadgets, der er brugervenlige og intuitive – og sommetider også bæredygtige. Tag et kig på vores udvalg af batterier lige her på siden.

Guide: Hvilke batterier skal jeg købe?

Er du i tvivl om, hvilke batterier du har brug for? Batterier kommer i mange forskellige størrelser og typer. Nogle er til engangsbrug, og andre er lavet til at blive genopladt, hver gang de løber tør for strøm.

 

Vi har forsøgt at gøre tingene nemmere for dig med en miniguide til køb af batterier.

Hvilken størrelse batterier skal du bruge?

I første omgang skal du finde ud af, hvilken størrelse batterier du skal bruge til din enhed. Det kan du se på maskinen eller i instruktionsmanualen. 

Der findes et væld af batteristørrelser og -typer, herunder:

 • AAA
 • AA
 • C
 • D

Hvilken slags batterier skal du bruge?

Man inddeler batterier i primære og sekundære. De primære er engangsbatterier, og de sekundære er genopladelige batterier.

Engangsbatterier tæller blandt andet:

 • Alkaliske batterier
 • Brunstensbatterier
 • Knapbatterier
 • Lithiumbatterier

Genopladelige batterier gælder blandt andet:

 • Hybridbatterier
 • Lithium-ion batterier
 • Blybatterier

 

De forskellige batterier har forskellige egenskaber, men overordnet set kan du bruge forskellige slags batterier til de samme ting. Nogle batterier fungerer bedre til større maskiner, imens andre batterier fungerer bedst til mindre enheder.

Vil du have engangsbatterier eller opladelige batterier?

Du skal også overveje, om du vil have opladelige batterier, eller om du vil holde dig til engangsbatterier. 

Der er fordele og ulemper ved dem begge, men især bæredygtighed og miljø er faktorer, der bliver bragt op.

Engangsbatterier er knap så miljøvenlige – men de er en billigere løsning

Engangsbatterier er den billigste løsning, hvis du kun skal bruge få af dem og ikke bruger dem til særlig meget. 

Engangsbatterier holder i lang tid, fordi de ikke bruger særlig meget strøm, når de ikke er i brug. Engangsbatterier kommer også i langt flere størrelser, end du kan finde opladelige batterier i.

Slutteligt er engangsbatterier selvfølgelig mere belastende for miljøet, da de ikke kan genbruges og skal smides ud.

Genopladelige batterier er det miljøvenlige valg, men de kan godt være dyrere (i starten)

Skifter du forholdsvis ofte dine batterier ud, kan det i mange tilfælde bedre betale sig at købe genopladelige batterier. De er mere miljøvenlige, idet du ikke smider dem ud efter brug, men tværtimod lader dem op. 

 

Selvom de er dyrere at købe end almindelige batterier i første omgang, kan pengene hurtigt være tjent ind igen – hvis altså du bruger batterier regelmæssigt.

Gør det nemmere for dig selv – brug sorteringsmenuen til venstre

Har du problemer med at finde det, du skal bruge? I første omgang kan du altid forsøge dig frem med sorteringsmenuen ude til venstre. Her kan du sortere i pris, mærke, kategori og mere, hvilket alt sammen skulle gøre det nemmere at danne dig et overblik.

 

Kan du ikke finde præcis det produkter, du skal bruge? Så er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi finde det, du skal bruge – eller noget, der fungerer endnu bedre. Vi bestræber os på at besvare alle forespørgsler inden for et døgn på hverdage, men vi svarer oftest meget hurtigere.

Vi fører også andre smarte produkter hos smartery

Her på siden finder du ikke kun genopladelige batterier. Vi fører nemlig også et væld af smart home produkter, som alle gør din hverdag nemmere og mere bekvem.

Du finder blandt andet:

 • WiFi stikkontakter, der kan styres fra mobilen
 • Robotstøvsugere, der gør rengøring nemmere
 • Alarmsystemer og overvågning, du kan holde øje med fra mobilen
 • Selvvandingssystemer til haven, så dine blomster aldrig dør ud
 • Smart home belysning, du kan styre fra din mobil

 

Du kan finde vores udvalg af smart home produkter samlet lige her

Køb batterier online hos smartery i dag

Har du fundet de batterier, du skal bruge? Ellers synes vi, du skal tage et kig på siden her. Hvis du har behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Husk på, at du får fri fragt ved køb over 499 kroner samt 100 dages returret. Får du bestilt de forkerte batterier, er det altså ikke verdens undergang. 

Har du brug for dine batterier hurtigst muligt? Hvis du bestiller inden klokken 14.30 på en hverdag, sørger vi for at afsende din ordre allerede samme dag. 

8 smartery