Tilbehør

Viser 1–27 af 828 resultater

-24%
-40%
99 DKK 59 DKK
-40%
99 DKK 59 DKK
-47%
-47%
-38%
-22%
-54%
-49%

Diverse tilbehør: Sjove og praktiske gadgets, der gør hverdagen nemmere

Sommetider er det kun de små ting, der skal til, før din hverdag bliver meget nemmere. Det er faktisk den eneste måde, vi kan forklare alle de finurlige og smarte gadgets og løsninger, du finder her på siden.    Hos smartery forhandler vi nemlig produkter, der er lavet til at gøre hverdagen nemmere, sjovere og mere praktisk. Og det gælder selvfølgelig også de produkter, du finder i kategorien “tilbehør.”

Her kan du finde lidt af hvert – fra sjovt til praktisk

Hos smartery fører vi mange blandede produkter, og fælles for dem alle er, at de på den ene eller anden måde gør tingene mere smarte. 

I kategorien her finder du blandt andet:

  • Batterier
  • WiFi repeaters
  • Nøglefindere
  • Adaptere
 

Det er de små ting, der gør en forskel i hverdagen

Du kender det sikkert:  Du står og skal ud af døren om morgenen. Du har travlt, fordi du har sovet over dig. Din alarm ringede nemlig ikke, da din telefon gik død natten over – du har, som så mange andre, glemt at sætte telefonen til at lade.  Du kan ikke finde dine nøgler, for de er ikke i din taske eller der, hvor du sidst har set dem – og du kan simpelthen ikke komme i tanke om, hvor de er. Når så du endelig er kommet afsted, går det op for dig, at du har glemt at slukke lyset i hele din bolig. Så har du også en dyrere el-regning at tænke på, som om nok ikke var nok. Men hvad nu hvis vi kunne fortælle dig, at du kunne undgå dumme morgener som den ovenfor med smarte produkter?   

Her på siden finder du produkter, der løser nogle af hverdagen mest irriterende problemer:

  • Du kan ikke finde dine nøgler – du skal blot anskaffe dig en nøglefinder. Nøglefinderen hægter du ved dit nøglebundt, og så har du altid den lille, tilhørende knap eller fjernbetjening med dig. 
  • Du er kommet afsted og har glemt at slukke lyset. Investerer du i WiFi stikkontakter, kan du tænde og slukke for stikkontakten, uanset hvor du er. 
  • Din alarm ringer ikke, fordi din telefon ikke har mere strøm – undgå det med et projektionsur, altså et helt klassisk ur med alarm, som du har stående på natbordet. Det kan både give bedre søvnforhold og gøre morgener nemmere.
  Det er alle tre ganske små ændringer, som kan gøre en kæmpe forskel. Og sådan er det med alle de produkter, vi sælger hos smartery. De gør alle sammen din dagligdag sjovere, nemmere eller mere tryg – og det kan vi kun se fordelene ved.  

Du kan gøre hele tilværelsen langt smartere med smart home produkter

Det gælder ikke kun de gadgets, du finder i kategorien her, når det kommer til at gøre livet nemmere. Vi har også mange andre kategorier hos smartery, hvor du finder smart home produkter, fed elektronik med mere.

Du finder eksempelvis:

  Hos smartery er vores mission nemlig at gøre dit liv nemmere og mere bekvemt. Vi synes, alle bør have adgang til smart home produkter i høj kvalitet og til retfærdige priser – og det har vi sørget for. Du kan blandt andet gøre dit hjem mere trygt med alarmsystemer, gøre rengøring nemmere med robotstøvsugere, få overblikket over elektronikken i dit hjem med hubs og WiFi stikdåser – og vi kunne fortsætte sådan her i al uendelighed.  

Problemer med at finde det, du skal bruge? Vi har gjort tingene lidt nemmere for dig

Af og til kan det være svært at overskue alt det tilbehør, du finder her på siden – især hvis du ikke helt præcist ved, hvad du leder efter (eller du omvendt ved præcis, hvad du leder efter). Derfor har vi lavet en sorteringsmenu ude til venstre, som du kan bruge til at finde det, du leder efter. Her kan du vælge prisklasse, mærke, hvad gadgetten skal være kompatibelt med og mere. Kan du stadig ikke finde det, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi noget tilsvarende eller endnu bedre til dig.  

Køb sjove og praktiske gadgets lige her hos smartery

Har du fundet en eller flere ting, du ikke kan undvære? Så er det bare med at slå til, for hos smartery får du fri fragt ved køb over 300 kroner. Vi tilbyder desuden 100 dages returret, så har du fået bestilt det helt forkerte, sender du det bare retur til os.  Haster det med at få dit nye gadget? Bestil inden klokken 15 på en hverdag – så sørger vi for at afsende din ordre den samme dag. Har du brug for hjælp? Så kan du altid kontakte os lige her. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel inden for 24 timer på hverdage, men vi svarer som oftest lang tid før.
828