Det skal være nemmere at være forældre! Derfor vil vi gerne slå et slag for, hvilke Smart Home produkter til børneværelset, som kan gøre det nemmere at klare søvnløse nætter, puttesituationer og meget mere!

Praktiske forældre

Er du én af de forældre, som elsker praktiske løsninger, der løser hverdagens små udfordringer med lidt WiFi og en Smart Home App. Tag et kig med her, hvor vi præsenterer simple Smart Home produkter til børneværelset, som giver glade børn og lettede forældre!

Børn bringer på én og samme tid en masse glæde og mindst lige så meget bekymring! Vi vil gå uendeligt langt for at sikre, at vores poder har det godt, hvilket kan resultere i uendeligt mange løbeture til og fra deres soveværelse i løbet af en aften – særligt hvis man bor på flere etager.

Smart kamera er løsningen! Nu kan du fra sofaens komfortable puder, se om junior fortsat har dynen på, ligger korrekt, har smidt sutten eller ganske enkelt tjekke om dit barn har fundet vejen til drømmeland.

Åben Smart Life App’en – her kan du i realtid kigge til dit barn og sikre, at han eller hun sødt sover videre.

Nu er det jo ikke sådan at vi mener, at du skal lade teknologien være barnepige. Men det er altså meget rart, at vide dit barn ligger trygt og stille, uden at forstyrre det ved at åbne døren til værelset. Med få klik kan du få ro i maven – dit barn ligger akkurat som da du forlod det, da du læste godnat historie tidligere.

Se flere WiFi kameraer

-26%
465 DKK
-25%

Drøm sødt!

Børne Natlampe Lys

Mange børn kan godt lide at have en natlampe tændt på værelset, når de skal falde i søvn. Det kan også være overvældende at ligge dér i mørket, hvor de skønne legesager ligner noget helt andet i dagslys end i nattens mørke.

Men vi forældre ved også, at det kan være forstyrrende med alt for meget lys og vi tænker altså også lidt på strømregningen… Selvfølgelig har smartery.dk et produkt, som løser de udfordringer!

Smart pære, kan indstilles sådan at lyset stille og roligt dæmpes hen over en time. På den måde sikrer du både at dit barn har et beroligende lys at falde i søvn til, samtidigt med at din el-regning holdes under kontrol. Alle vores pærer har tænd/sluk funktion og timer, så indstillings-mulighederne er uendelige.

Har du allerede fundet den smukkeste glødepære, kan du faktisk også gøre dén til en WiFi pære. Du skal blot bruge en WiFi fatning – og wupti, så er din yndlings pære også tilgængelig i Smart Life App’en!

Disko på børneværelset!

Omdan dit barns legeværelse til gadens hotteste disko-dasko med lys i alle farver! I vil uden tvivl have det fedeste MGP-værelse med plads til dans og leg i lyset af de farvede pærer og LED-bånd.

Hvis hver dag ikke kan være en fest, så kan man i det mindste lade som om – et børneværelse badet i farvet lys vil give glæde og smil. Når dit barn skifter yndlingsfarve, så vælger I blot mellem de mere end 16 millioner farver i Smart Life App’en.

Find din farvede WiFi pære her

Samtlige Homeo produkter fra smartery styres i én og samme app. Find Smart Life app’en her:

Vil du læse mere om det smarte hjem?

0 smartery