Alarmer og sirener

Viser alle 27 resultater

-20%
Spar 20%
-13%
Nyhed
-16%
-46%
Fra: 325 DKK 175 DKK
-30%

Smart Home WiFi alarmer

Til visse Smart Home produkter kræver det lidt ved siden af, nogle alarmer og kameraer har f.eks brug for batteri. Det skal være en type af batterier som fx genopladelige Cr123A eller CR2 batterier. Begge typer tilbydes hos Smartery.dk og til en rigtig skarp pris. Udover smart produkter til sikkerhed og overvågning er der også andre smart home produkter som kan gøre livet lidt lettere. Dette gælder Smart produkter som Google Home Mini og Robotstøvsuger.

Gør livet lidt sjovere med smart home produkter

Har du allerede WiFi lyspærer eller et WiFi kamera så er du godt igang med at gøre dit hjem mere smart, hvorfor så ikke gå hele vejen. Mange ting kan klares ved hjem af smart produkter. En af de mest omtalte produkter til hjemmet er Google Home. Det kommer til at blive din nye personlige højre hånd som gør dit liv lidt lettere. Med Google Home Mini kan du via stemmen kontrollerer forskellige aktiviteter i hjemmet. Med få ord kan du få Google Home Mini til at slukke lyset på børneværelset, tænde for musikken, starte morgenkaffen eller blot besvare dine spørgsmål. Det du sikkert tænker er: er den på dansk? Og ja. Google Assistent har dansk stemme assistent som kan genkende din stemme imødekomme dine ønsker. Med en lille højtaler kan Google Assistent tale tilbage til dig. Det handler om at gøre de små ting lettere i hjemmet. Hvorfor finde fjernbetjeningen i sofaen når du kan bede Google om at slukke. Hvorfor gå ovenpå og slukke lyset når du kan få Google til det? Det handler selvfølgelig om at få det til at lyde flydende og ikke for robotagtigt. Det smarte ved Google Assistent er man via Google Home appen og Smart Life appen kan forbinde de to systemer så de snakker samme sprog. I stedet for at sige ’google, tænd lys køkken’ kan Google Mini forstå mere flydende sætninger som ’google, tænd lyset over komfuret i køkkenet’. Det virker lidt federe når vennerne er på besøg.Find tilbehør til dit intelligente hjem på smartery

Ligesom til andet elektronik, kan man købe tilbehør som gør ens produkter bedre. Det kunne også være Smart produkter som gør ens hjem mere effektivt som en robotstøvsuger eller din egen Google Home Mini Assistent. Der er også behov for vedligeholdelse af produkter med batterier. Der er dog en fidus I at købe vores genopladelige batterier i 2 stk. Har du produkter som skal anvendes udenfor, kan en udendørs boks beskytte mod vand og vejr. Det er nødvendigt hvis du har en Smart Switch WiFi tilknyttet. Alt ovenstående tilbehør kan købes hos Smartery.dk. Vi er officielle forhandlere af smart home produkter til en fair pris. Alt styres i samme app og kan forbindes på kryds og tværs. Vi gør også vores service attraktiv med gratis forsendelse og vi sender samme dag inden kl 15.00. Det er vigtigt for os at alting spiller i længere tid. Derfor tilbyder vi udvidet returret på 100 dage.
27