Sensorer

Viser 1–27 af 48 resultater

-20%
Spar 20%
-24%
-46%
Fra: 325 DKK 175 DKK
-55%

WiFi sensorer til bevægelse, vand, røg, vinduer og døre.

Med WiFi sensorer kan du opnå fuld sikkerhed og lade sensorerne afsløre når døren eller vinduet åbnes, registrere bevægelse når huset er tomt, ændringer i fugtighed og temperatur, eller vand- og gaslækager længe inden du selv når at opdage det! WiFi sensorer giver en ekstra tryghed i hverdagen og du vil altid være den første som modtager besked om sensorernes opdagelser, direkte via app.

WiFi bevægelsessensor

Gør dit hjem mere sikkert med WiFi bevægelsessensor. Få direkte besked ved brand i hjemmet, skybrud i kælderen eller indbrud med en sensor til vand, bevægelse, vinduer og døre. Alt kører i samme App, det betyder at uanset om du køber en bevægelsessensor, vandsensor eller røgalarm, så kan det hele styres via samme app som fås både til iPhone og Android.

En bevægelsessensor registrerer bevægelser både inde og ude. Når der registreres bevægelse, kan du opsætte et af vores WiFi overvågningskameraer til at optage aktiviteten både nat og dag. Når der registreres bevægelse, vil du kunne se det i Smart Life App'en. Det er den perfekte smart gagdet til at holde øje med ubudne gæster eller anden aktivitet.

I kombination med en WiFi Lyspærer kan lyset tændes i når du kører ind i carporten. Sensoren er batteridrevet og har en levetid på 2-5 år med de rigtige Lithium CR123A batterier som kan købes under tilbehør

Der er også mulighed for at tilslutte en WiFi dør- og vinduesensor som registrerer hvis vinduet eller døren bliver åbent af andre end dig. En mulighed for at opbygge et alarmsystem på alle vinduer og døre er altså muligt. Ikke nok med at holde tyve ude, så kan en WiFi sensor til vinduerne også bruges til at sikrer at alt er lukket inden man tager på ferie. Ved en WiFi dørsensor kan man også vide hvornår ens børn cykler i skole og kommer hjem. Det er op til dig at opsætte de forskellige scenarier.

Der er også mulighed for at tilkoble en WiFi røgalarm til hjemmet. Med en røgalarm på WiFi får man en lille og diskret røgalarm. Hvis uheldet skulle ske mens man ikke er hjemme, får man besked direkte på telefonen. Det er især praktisk at man kan reagere hvis man er ude af huset inden flammerne står højt. Med en lydstyrke på 90 DB vil den lille kraftfulde røgalarm advare folk i huset og naboen kan typisk også høre alarmsignalet.

Hvis man har kælder eller andre rum lavere etage, kan en WiFi vandsensor med WiFi advarer inden kælderen oversvømmes grundet kraftig regn fx. Med en vandsensor kan man være opdateret med vandskader i kælderen og forebygge skaderne inden kælderen står dækket af vand. Det er ikke kun til kælderen, men kan bruges alle steder hvor vand lækage er muligt. Her kan nævnes under opvaskemaskinen, vaskemaskinen eller vandrør.

WiFi sensorer samlet i en enkelt app

Hvert brand har deres egen app og det kan være frustrerende at opbygge forskellige scenarier hvis produkterne ikke snakker sammen. Alle WiFi sensorer kan styres igennem Smart Life app’en, som kan downloades til både Android og iPhone. Det gør sig selvfølgelig også gældende for de øvrige smarthome produkter købt på smartery. Det gør det muligt at koble et WiFi kamera op sammen med en bevægelsessensor, fx på børneværelset eller ved hoveddøren. Det betyder flere muligheder for at skabe sit eget smart home og kun have én app til at styre det hele.

Fordele ved at handle WiFi sensorer og andre smarthome produkter hos smartery

Smartery er en sikker forhandler at vælge, når du skal købe smart home produkter. Du kan bestille samme dag og få pakken allerede dagen efter. Dette tilbyder vi gratis til nærmeste GLS pakkeshop. Ikke nok med det så tilbyder vi også 100 dags returret som ekstra service.
48