Viser 1–27 af 101 resultater

Smart home produkter

Se alle smart home produkter samlet ét sted! Lad dig blive inspireret til en smartere og nemmere hverdag med smart home enheder. Uanset om det er en WiFi stikkontakt du leder efter, eller et smart kamera, der kan overvåge dit hus, en smart sensor, som kan opspore vandlækager under vaskemaskinen, så finder du det alt sammen lige her!

-26%
Nyhed
-16%
-16%
POPULÆR
Fra: 1.014 DKK
-26%
465 DKK
-46%
Fra: 105 DKK

Smart home produkter: En hverdag, hvor der er mere plads til alt det sjove

Vil du have effektive produkter, der gør dit hjem lidt mere intelligent, meget smartere og rigtig meget sjovere? Så er det her blandt vores smart home produkter, du skal kigge.   Her finder du alt fra taleassistenter til robotstøvsugere og sensorer, som gør det muligt at indstille lysstyrke, temperatur og endda farverne på dine lamper. Med andre ord: Vores smart home produkter giver dig ultimativ frihed.   Fælles for alle produkterne er, at de gør din hverdag både nemmere, mere gnidningsfri og meget sjovere på én gang.

Sådan fungerer de intelligente produkter

Smart home produkter giver dig mulighed for at styre dit hjem ned til mindste detalje - også når du ikke er hjemme.   Med smart home produkter får du altså mulighed for at indstille dit hjem på måder, du ikke har set andre steder. Det er derfor, smart home produkter også kaldes ‘intelligente’.   Du kan for eksempel dæmpe lyset i soveværelset via din mobiltelefon, indstille og skifte farven på dine lamper, lave dine egne klimamålinger eller få besked, hvis du har glemt at slukke for vandet – og det betyder markant færre bekymringer i hverdagen. 

Du styrer alt fra din mobiltelefon

Undrer du dig over, hvordan det kan lade sig gøre at styre alt fra din mobil? Det er helt simpelt. De produkter, du installerer i dit hjem, skal blot forbindes med dit netværk. Derefter kan du styre, indstille og holde øje med dem fra din telefon.   Nogle af produkterne kan endda endda forudindstilles, så de tænder eller slukker afhængigt af vejrforhold, klokkeslæt eller ugedag – det betyder, at du kan styre hele slagets gang direkte fra din telefon, som du oftest har på dig alligevel. Se dét er smart. 

Smart home produkter til indendørs og udendørs

Smart home produkter giver ultimativ frihed i dit hjem – både indendørs og udendørs. Hvad siger du for eksempel til en gadget, der sikrer dit hus mod indbrud og skader? Eller muligheden for at indstille dine lamper over spisebordet efter dit humør?

Smart home-produkter, der gør livet lettere:

 • Stikkontakter og relæer
 • Lys og lamper
 • Kameraer og sensorer
 • Alarmer og sirener
 • Robotstøvsuger og taleassistenter

Derfor skal du vælge smart home produkter

Stiller du dig selv spørgsmålet ‘hvorfor skal jeg vælge smart home produkter’? Så giver vi dig her svaret. Der er nemlig mange grunde til, at du vil få glæde af de intelligent produkter.

Med smart home produkter får du:

 • En nemmere og mere gnidningsfri hverdag
 • Bedre sikkerhed og mulighed for at kontrollere og overvåge dit hjem
 • Mulighed for at indstille dit hjem efter dit humør fra dag til dag
 • Intelligent husholdning og havearbejde
 • Sjov og ubegrænset underholdning

Guide: Hvilke smart home produkter skal du have?

Er du i tvivl om, hvilket intelligente gadgets, som passer til dig? Så har vi her lavet en lille forbrugsguide, som kan guide dig på vej.

Til dig, som ønsker en nemmere hverdag

Det gennemgående tema for smart home produkter er, at de gør hverdagen nemmere og mere gnidningsfri.   Hvad siger du for eksempel til at kunne tænde og slukke dine stikkontakter, selvom du ikke er hjemme? Eller at slippe for at bruge tid på støvsugning, mens du er hjemme?

Du kan blandt andet gøre hverdagen nemmere med:

Til dig, der ønsker større sikkerhed i hjemmet

Giver det dig stor tryghed at vide, at sikkerheden er i top, når du ikke er hjemme? Så er smart home sikkerhedsprodukter det oplagte valg.   De kan give dig besked eller varsle dine naboer, hvis der er vandskade, ubudne gæster eller andet mistænkeligt i dit hjem.

Hos smartery kan du få optimal sikkerhed med blandt andet:

 

Til dig med en indre meteorolog

Er du den forberedte type, der altid tjekker vejrudsigten? Eller har du en meteorolog gemt i maven, som elsker at holde øje med nedbør, solskinstimer og klimaet?    Så er smart home produkter til vejr og klima oplagte til dig.

Du får blandt andet mulighed for at holde nøje øje med:

 • Vejr
 • Klima
 • Luftkvalitet
 • Vind
 • Nedbør
  De intelligente produkter kan advare dig om kommende blæst, regn og oversvømmelser, så du kan nå at sætte havestolene væk eller gøre klar til høje vandstigninger uden for kælderen.

Køb dine smart home produkter hos smartery

Vil du gøre dit hjem intelligent? Så er du kommet til det rette sted. Hos smartery er vores ønske at give dig en nemmere hverdag med vores smarte gadgets. Vi har derfor et stort udvalg af smarte, geniale løsninger til dit intelligente hjem både udendørs og indendørs i intet mindre end otte kategorier.   Vi sender samme dag, hvis du bestiller før klokken 14.30 på hverdage og tilbyder fri fragt på køb på over 499,-. Vi glæder os til at levere produkter til dig, som gør dit hjem smartere.
101 smartery