Smart Home produkter sparer strøm og hvis vi ser bort fra det faktum, at det kan mærkes på din strømregning og din pengepung, så er det mindst lige så vigtige faktum, at det også sparer energi og dermed mindsker belastningen af vores klima!

Jeg tror vi alle kan nikke genkendende til, at vi gerne vil redde klimaet og miljøet, men at det kan være utroligt svært at vide hvor vi bedst kan sætte ind. Vi sorterer affald, vi har affaldscontainere til både plast, papir, dåser og så videre. Vi bruger den kollektive trafik og spiser måske lidt mindre kød. Jeg hører mig frem til, at mange bække små og at alle tiltag, store som små gør en forskel for vores klima.

Derfor er det altså heller ikke uden omtanke for klimaet, at vi bruger Smart Home stikkontakter i vores hjem. For når fjernsynet slukkes, er der fortsat strøm tilførsel og derfor bruger det stadigvæk strøm, selvom vi har trykket på den røde sluk-knap på fjernbetjeningen. Men med en WiFi stikkontakt m. timer + tænd/sluk via Smart Home App kan du altså afbryde strømtilførslen og dermed slukke 100% for strømforbruget, når fjernsynet ikke er i brug. Og tænk bare, hvis du havde en stikkontakt på alt din elektronik i hjemmet! Lamper, kaffemaskine, elkedel, brødrister, højtalere – din liste er sikkert længere.

Med Smart Home Wifi stikkontakter tager vi et skridt i en mere bæredygtige retning, hvor strømforbruget mindskes og dermed kan vi tilføje endnu et punkt på vores liste og klima besparende tiltag, der kan gøre en forskel for den klode, vi efterlader til vores børn og børnebørn.

Gør det endnu nemmere at spare på strømmen!

Wifi Stikkontakter

På samtlige Homeo stikkontakter er der indbygget timer funktion, som kan indstilles direkte i Smart Life App’en. Måske vil du gerne have lyset til at tænde ved solnedgang eller slukke når solen står højt på himlen. Du kan endda tænde lyset, hvis vejrudsigten siger der er regn og overskyet der hvor du bor.

Du kan opsætte alverdens scenarier, så din hverdag bliver endnu nemmere og mere strømbesparende. Sluk alle stikkontakter når du tager på arbejde kl. 8, men kun i hverdagene! Og tænd lyset om morgenen i weekenderne kl. 10, fordi du sover lidt længere.

Åben Smart Life app’en og afprøv de utallige indstillingsmuligheder, så det bliver nemt at være dig, samtidigt med at du sparer på strømmen og klimaregningen.

Spilkonsoller, TV og skærme udgør 2/3 af dit strømforbrug

Smart Home Produkter Reducerer Klimabelastningen

Så tænk sig, hvis du kunne slukke disse strømslugende apparater når du alligevel ikke bruger dem! Ifølge en artikel fra Økolariet, bruger vi danskere store mængder strøm på, at have vores underholdningstjenester tændt når vi ikke bruger dem. Du kan læse hele artiklen her.

Men det handler jo alt sammen om bekvemmelighed! For vi ved da godt at vi bare kan hive strømkablet ud, eller slukke for strømskinnen eller stikdåsen. Men vi gør det jo ikke – og heldigvis kan stikkontakterne fra Smartery netop løse den udfordring med ét klik!

Find ud af hvor højt dit strømforbrug egentlig er!

Det kan være nemmere at retfærdiggøre, at skifte alle stikkontakter ud med Smart Home stikkontakter, hvis man ligesom kan se fordelen. Derfor kan du købe en WiFi stikkontakt dobbelt 16A m. forbrugsmåling Smart Home eller en Smart Home WiFi stikkontakt (16A + forbrugsmåling) m. timer + tænd/sluk og få syn for sagen. Sæt denne i stikkontakten ved dine spilkonsoller og TV-møbel og se hvad du kan spare på din elregning. For hvor meget strøm sluger dine enheder, når du ikke er hjemme?

Vi vil elske at høre fra jer, hvis I har oplevet at sparet på strømmen efter at have installeret Smart Home enheder. Vi kvitterer med et gavekort på 100 kr. til smartery, hvis vi må dele dine gode historier. Del din historie med os her!

Gavekortet virker til ét køb, og gælder kun ordrer over 300 kr.

Se vores store udvalg af stikkontakter

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1 smartery