Intet slår en hyggelig tur i biografen, hvor der er snacks og gode film en masse. Men – det kunne da være skønt, hvis man kunne genskabe oplevelsen hjemme i sin egen bolig. 

Hvad nu, hvis du med smart hjem produkter helt selv kunne lave din egen hjemmebiograf – med plads til hjemmepoppede popcorn, kanon god slik og kolde sodavand? Den gode nyhed er, at det kan du sagtens! Vi hjælper dig fra A til Z herunder, så du inden længe kan have din helt egen hjemmebiograf – helt uden at vælte budgettet.

Nummer ét: Du skal have en biografskærm

Du skal starte et sted, når du vil udbygge din hjemmebiograf. Og som man siger: Ingen film, ingen biograf (det siger man vist ikke, men du forstår, hvad vi mener). 

Den nemmeste løsning, vi kan tilbyde til at vise film, er en Chromecast. Du kan se vores udvalg af Google-produkter her. Med en Google Chromecast eller en Google Nest kan du connecte dit tv med din telefon, computer eller anden enhed og derfra streame film, tv-serier og andre videoer direkte på dit tv.

Styr tv’et fra din telefon med en IR controller

Styr Tv’et Fra Din Telefon Med En Ir Controller

Smider du ofte fjernbetjeningen væk, eller er du frustreret over at eje otte forskellige fjernbetjeninger, du ikke ved, hvad kan? Så er en IR controller lige produktet for dig. Den gør det langt nemmere at overskue filmaftener. Her kan du indstille tv’et, ændre lydstyrke, streame film og meget mere ved hjælp af en IR controller – og du kan gøre det hele direkte fra din telefon.

Alle infrafrøde enheder som eksempelvis dit tv, men også din emhætte, din robotstøvsuger med flere kan styres via IR controllerens tilhørende app. Det er altså ikke kun et produkt til hjemmebiografen – det er også guf til dig, der vil styre så mange enheder som muligt direkte fra din telefon. 

Få det rigtige filmlys med smart home pærer

Skal det være rigtig blæret (eller bare ren og skær hyggeligt), kan du udvide din hjemmebiograf med justerbare pærer. Med smart home pærer kan du indstille lysstyrke, farve, tone og meget mere direkte fra pærernes tilhørende app. 

Vil du derfor have blåt, rødt, gult, grønt eller et helt femte slags farvelys under din film, kan du indstille det. Det er ikke til at se en film med fuld belysning. Men har du eksempelvis småbørn, der ikke er fan af mørke? Med WiFi lyspærer kan du dæmpe lysstyrken, så du får børnevenlig hygge. 

Find alt, du skal bruge til en hjemmebiograf, hos smartery

Er det på tide at få skabt den hjemmebiograf, du har gået og drømt om? Med bare ét eller to af produkterne, vi nævner her, er du allerede godt på vej. Så frem med bland selv-slikket, dynerne og yndlingsfilmen – så er I klar til en aften i hyggens tegn.

Hvad end det skal være en simpel, Chromecast-styret hjemmebiograf med dyner eller en VIP hjemmebiograf med vildt lys, store højttalere og fjernbetjening fra telefonen – ja, det bestemmer du. Med smart home produkter kan du nemlig altid udbygge eller indsnævre dit smarte hjem, som det passer dig.

Vil du læse mere om det smarte hjem? 

1