Er du blevet fanget af smart home-verdenen? Smart hjem, som også kaldes for ‘det smarte hjem’, bliver tiltagende populært på tværs af verden – og trenden er også nået til Danmark. 

Og det er med god grund: Smart home systemer og løsninger er meget mere end bare smart home produkter. Det er vejen til en nemmere og mere bekvem hverdag. 

Er du allerede kommet lidt i gang med smart hjem, og er du i tvivl om, hvor du skal sætte ind næste gang? Så lad os fortælle dig lidt mere om, hvilke smart hjem produkter du uden tvivl bliver glad for i dit hjem. 

Implementér smart home i dit sikkerhedssystem med smart home-kameraer

Implementér Smart Home I Dit Sikkerhedssystem Med Smart Home-Kameraer

Har du et sikkerhedssystem i din bolig? Hvis ikke er det helt klart en investering, du bør overveje at gøre dig. Med WiFi kameraer får du en alt i en-løsning, hvor du via appen har overblikket over dit hjem – uanset hvor du er.

Følg med i det hele direkte fra din telefon

Følg Med I Det Hele Direkte Fra Din Telefon

WiFi kameraet monterer du, hvor du vil have overvågning, og så downloader du den tilhørende app på din mobiltelefon. 

På de fleste modeller kan du via telefonen følge med i realtid på kameraet, hvad end du er på farten eller ligger inde på sofaen. 

Indbygget sensor, der fanger bevægelser

En stor del af de forskellige WiFi kameraer har desuden en indbygget sensor, så du får en notifikation på mobilen, hvis den bemærker bevægelse, når du ikke er hjemme. 

Andre gange kan du optage en sekvens fra videoen på din mobil – eksempelvis hvis du har indbrud, og du har brug for et klip af indbrudstyven. 

Spar strøm, tid og penge med WiFi stikkontakter

Wifi Stikkontakter

Har du hørt om WiFi stikkontakter før? WiFi stikkontakter er det næste store inden for smart home produkter. Med en WiFi stikkontakt putter du selve stikket i din stikkontakt og dernæst den enhed, du vil have gjort mere smart, i WiFi stikkontakten.

Enhver enhed, du har sat til WiFi stikkontakten, kan du nu styre fra din mobiltelefon. De forskellige mærker af WiFi stikkontakter har udviklet tilhørende apps, hvor du kan tænde og slukke for stikkontakter.

Brug din tid endnu smartere med timerfunktion

Mange af stikkontakterne har desuden en timerfunktion, så du eksempelvis kan indstille din kaffemaskine til at starte fem minutter før, du står op – så er der varm kaffe klar, når du har allermest brug for det. 

Udskifter du mange af dine stik med en WiFi stikkontakt, kan du se frem til at spare tid, strøm og penge. 

Har du glemt at slukke for lyset, kaffemaskinen eller glattejernet? Så skal du ikke spilde tid på at smutte hjem igen, når du er kørt hjemmefra – du kan bare slukke fra telefonen. 

Sensorer: Stop ulykker, før de er sket

Wifi Røgalarm Homeo

En af de sidste brugervenlige smart hjem-produkter, du kan udvide dit smarte hjem med, er sensorer. De forskellige sensorer, du kan få fat i, har alle til formål at opfange et problem og advare dig. Det kan være som en røgalarm, hvis der opstår fugt, eller hvis et vindue eller en dør åbnes. 

Det er smart, fordi det giver dig langt større tryghed og kontrol.

Da det er smart home sensorer, vil du få en notifikation i den tilhørende app, hvis et vindue bliver åbnet, når du ikke er hjemme. Eller hvis luftfugtigheden i din kælder pludseligt begynder at stige. Eller hvis sensoren bemærker røg. 

Får du besked i god tid, har du nemmere ved at stoppe problemet, inden det har udviklet sig.

Gør dit hjem til et smart home med produkter fra smartery

Hvis du gerne vil gøre din hverdag nemmere, tidsbesparende, sikrere og billigere, kan du begynde med smart hjem. Hos smartery finder du et bredt udvalg af produkter til smart home – kig dig endelig omkring på vores side, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Vil du læse mere om det smarte hjem? 

1