Kunne du godt tænke dig et alarmsystem, du helt selv kan bygge, skalere og designe ud fra dine behov? I en verden hvor smart home bliver tiltagende populært, er et privat alarmsystem med kamera ikke en udfordring at få. Hvad end du allerede har et alarmsystem, du ikke er så tilfreds med, eller du er helt grøn indenfor private alarmsystemer, så er en smart home alarm noget for dig. 

Kunne du tænke dig at vide mere om smart home alarmer – og hvordan du skal komme i gang med et smart home alarmsystem? Så følg med nedenfor, hvor du får alt det, der er værd at vide om smart home alarmer. 

Hvordan får du dit eget alarmsystem med kamera?

Alarmsystem Kamera I Loftet

Når du skal i gang med dit eget alarmsystem, er det altid et godt sted at starte, hvis du anskaffer dig et WiFi kamera. 

Det er et kamera, du monterer, hvor du vil have det. Så har du adgang til kameraets funktioner direkte fra telefonen – hvor som helst og når som helst. 

Følg med i hvad der sker – uanset hvor du er

Følg Med I Det Hele Direkte Fra Din Telefon

Fra telefonen kan du følge med i, hvad der sker, når du ikke er hjemme. De fleste WiFi kameraer har desuden en bevægelsessensor, der informerer dig, hvis den opdager bevægelse, når du ikke er hjemme. 

Så kan du hurtigt gå ind at tjekke, om det er dit kæledyr eller en indbrudstyv, der har bevæget sig. 

Udvid dit alarmsystem med en smart sensor

Ud over kameraer fås smart home sensorer, som også er en fed tilføjelse til dit helt eget, private alarmsystem. 

Her kan du få sensorer, der opdager bevægelse, eller som advarer dig, hvis et vindue åbnes, når du ikke er hjemme – men det kan også handle om generel sikkerhed med røgdetektor, eller hvis der er for meget fugt i dit hjem.

Et engangskøb, du vil elske

Køber du et eller flere smart home alarmer, skal du ikke betale for et abonnement, og der er ingen faste udgifter. Det er et engangskøb. 

Du skal dog naturligvis sørge for batterier eller strømtilslutning, så dit kamera eller din sensor altid er tilsluttet og klar til at overvåge.

Opdatér systemet ud fra dine behov

Du kan til enhver tid udbygge eller indsnævre dit private alarmsystem, når du vælger smart home alarmer. 

De fleste starter med et kamera i entreen og en røgalarm. Nogle supplerer med en eller flere vinduesalarmer. Andre investerer også i et udendørskamera.

Pointen er, at du kan tilføje eller fjerne produkter fra dit samlede, private alarmsystem med smart hjem – du kan altså skræddersy dit alarmsystem.

Bestem selv, hvem der skal have adgang til systemet

En af de helt store fordele med det her system er, at det er bekvemt. Du kan tilgå det fra din mobiltelefon, uanset hvor du er. 

Men ikke nok med det: Du kan også dele adgang til systemet, som du har lyst til. Skal din ægtefælle, dine børn eller et familiemedlem have adgang til alarmen, kan du dele det med dem i appen. 

Skal dine naboer vande planter, imens du er på ferie? Så kan du også give dem adgang og fjerne adgangen igen, når du er vendt hjem fra ferie.

Byg dit helt eget private smart home alarmsystem – tjek vores udvalg

Er du helt grøn ud i smarte alarmer, eller har du bare brug for nogle gode råd? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os lige her – så vender vi tilbage til dig så snart, vi kan.

-30%
-46%
Fra: 175 DKK
1