Mange danskere tager hvert år på ferie. Og i den tid, de er væk, har de fleste en frygt for, at deres hjem på den ene eller anden måde bliver skadet, brudt ind i eller lignende. I en verden fyldt med moderne gadgets, der kan gøre hjemmet mere “smart”, kan du gøre tingene nemmere for dig selv med sikring af hjemmet.

Produkterne er ikke alarmer i sig selv, men de kan i mange tilfælde gøre det mere trygt at vide, at du fra din smartphone, tablet eller computer kan holde øje med præcis det, der sker i dit hjem. Lyder det ikke fedt?

Hos smartery sælger vi et utal af produkter, der kan hjælpe dig med at føle dig mere tryg på ferien, så der er en tand mere indbrudssikring.

Bliv alarmeret i forbindelse med vandskade, røg eller bevægelse i dit hjem

Frygter du vandskader, mens du er væk, tilbyder Homeo eksempelvis deres WiFI vandsensor. Vandsensoren kan placeres direkte på gulvet i det rum, du frygter vandskade i. Påviser sensoren vand, vil du få en notifikation i den app, du har forbundet sensoren med – Smart Life App’en.

Det samme gør sig gældende med en Smart Home WiFI røgalarm fra Homeo. Sensoren registrerer røg og giver lyd i fysisk forstand, men vil også give genlyd i din Smart Life App.

Med en dør- eller vinduesensor vil du få en notifikation på de enheder, du har indstillet, hvis døren eller vinduet åbnes. Det virker ved, at der er to dele: en del, der sættes på døren eller vinduet, og en del der sættes på karmen. Hvis afstanden mellem de to dele brydes, vil det være fordi, der er nogen, der forsøger på at åbne døren eller vinduet. Det er indbrudssikring på en alternativ måde.

Du kan også vælge at investere i en Smart Home bevægelsessensor. Sensoren registrerer bevægelse døgnet rundt, så den kan melde ind på dine enheder, hvis der er bevægelse. Tilslutter du et kamera i dit smarte hjem, kan du følge med via kamera på telefonen.

Det er altså ikke kun i forbindelse med indbrudssikring, smarte gadgets kan bruges.

Indbrudssikring med WiFi stikkontakter

WiFi stikkontakter kan hjælpe med at spare strøm, penge og energi, men det kan også hjælpe med at snyde indbrudstyven, og så er det dermed også en hjælp til indbrudssikring. At tænde enheder som lys, tv og radio i løbet af dagen, når du er på ferie, er en af de mest effektive former for indbrudssikring, du kan få.

Hos smarthjem.nu har vi lidt forskellige WiFi styrede stikkontakter, som gør det muligt for dig at tænde, slukke og indstille dit lys – uanset hvor i verden du befinder dig.

Med Smart Plug WiFi får du en fjernbetjent stikkontakt, du kan styre i din Smart Life App. Stikkontakten kan bruges i forbindelse med langt de fleste enheder, så det kan handle om alt fra TV til belysning. For at skræmme tyven væk, kan du benytte dig af timerfunktionen, så lyset tænder og slukker på et bestemt tidspunkt hver dag, du er væk.

Vil du have mere end bare ét lys, der kan tænde af sig selv, har vi også et Smart Switch Relæ. Relæet gør alle dine elektriske enheder smarte, så du kan styre det direkte fra din Smart Life App. Her kan du, ligesom med WiFi stikkontakten, indstille, hvornår dine forskellige enheder skal tænde.

Skab tryghedsfølelse ved hjælp af overvågning

Du kan føle dig langt mere tryg ved, at alt er, som det skal være, hvis du installerer et overvågningskamera i dit hjem. Med et Smart Home kamera kan du ved hjælp af en enkelt WiFi forbindelse overvåge dit hjem fra din mobil. Du kan gemme og lagre optagelserne på et lille SD kort.

Mange af kameraerne har indbygget bevægelsesregistrering, så du kan få en notifikation, hvis kameraet registrerer, at der er bevægelse i dit hjem. Og så har kameraerne desuden ofte indbygget infrarødt lys, så du også kan holde øje med dit hjem, selvom der er mørkt.

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1