I en moderne verden er der fart på. Der udvikles konstant nye enheder, der arbejdes på at forbedre og videreudvikle, og det kan være svært at følge med. Og samtidig kæmpes der en brav kamp for at følge med og passe på Jordens klima.

Flere og flere mennesker begynder derfor at lave små ændringer i deres livsstile for at spare energi og penge. Og naturligvis for at hjælpe med at passe på vores allesammens hjem.

Det smarte ved den konstante udvikling af ny teknologi er, at det ofte kan forenes med de problemstillinger, der er aktuelle, når de udvikles. Mange smarte gadgets til hjemmet udvikles altså med øje for, at du kan spare energi.

Og det er præcis det, du kan læse om i denne artikel: hvordan du overvåger dit energiniveau, så du både kan spare energi og penge.

Hvad er WiFi stikkontakter, og hvad har de med energi at gøre?

Spar Penge Med En Wifi Stikkontakt

En “smart stikkontakt”, som også er kendt som en WiFi stikkontakt, er en stikkontakt, der kan give dig mulighed for at tænde og slukke en hvilken som helst enhed, der er sat til stikkontakten, fra en smartphone.

Ved hjælp af en praktisk app som Smart Life App’en kan du kontrollere din WiFi stikkontakt, hvilket er den enhed, der er sat til. Det kan være en lampe, en kaffemaskine, et TV og så videre. Mulighederne er uendelige.

Ud over at være meget praktisk i hverdagen kan de såkaldte WiFi stikkontakter altså også hjælpe med at spare energi og penge. Du kan nemlig sørge for at slukke dem, når du ikke skal bruge dem længere.

Hvis du forlader din bolig om morgenen, og du kommer i tanke om, at du har glemt at slukke kaffemaskinen, kan du nemt og hurtigt fikse det via din smartphone. Ligger glattejernet og varmer for fuld skrue, kan du afværge en ulykke, før det bliver kritisk. Generer TV’et naboen med støj dagen lang, kan du sige farvel til udsendelsen af dit yndlings TV-program, når nu du alligevel ikke er hjemme.

Tit får man ikke slukket lyset i køkkenet, fordi man ikke har lyst til at rejse sig fra sofaen igen. Her kan du i stedet slukke lyset på din smartphone uden at skulle rejse dig.

Spar energi med WiFi stikkontakter

Skal det være endnu bedre, kan du også få en WiFi stikkontakt med forbrugsmåling. Her kan du altså overvåge, hvor meget energi du reelt bruger. Det gør det nemmere at ændre dårlige vaner, når du har tal på, hvor meget energi du bruger. Har du ikke brug for forbrugsmåling, kan du også få helt almindelige WiFi stikkontakter, som kan slukkes og tændes, så du stadig kan spare energi.

Smart Home WiFi stikkontakt

Spar Penge Med En Wifi Stikkontakt

Fra brandet Homeo har vi to stikkontakter med forbrugsmåling hos smarthjem.nu. Den ene er en enkelt Smart Home WiFi stikkontakt. Det er en diskret og enkel kontakt, som forvandler dine enheder fra ganske almindelige enheder til pludselig at være smarte enheder. 

Denne kontakt kan holde til en belastning, der går helt op til 3680 watt, og den fungerer derfor også i erhvervssammenhænge, hvor der er lidt tungere enheder i spil. Stikkontakten kan selvfølgelig også bruges i helt almindelige, danske stikkontakter.

WiFi stikkontakten kan tilpasses dine rutiner. Med timerfunktionen har du mulighed for at indstille, hvornår lyset er tændt, at kaffemaskinen skal gå i gang ti minutter før, alarmen ringer og meget mere.

Dobbelt Smart Home WiFi stikkontakt

Spar Penge Med En Wifi Stikkontakt

Vi har også en dobbelt WiFi stikkontakt. Den fungerer på samme måde som forrige stikkontakt. Med de to stik kan de enten styres enkeltvist, men du kan selvfølgelig også tænde og slukke for hele stikdåsen. Med din Smart Life App kan du slukke, tænde og regulere, uanset hvor du befinder dig.

Den dobbelt WiFi stikkontakt kan naturligvis også bruges med timerfunktion, præcis ligesom en enkelt WiFi stikkontakt.

Hos smarthjem.nu forhandler vi en lang række produkter, som kan hjælpe med at gøre dit hjem mere smart – herunder forskellige WiFi stikkontakter. Kig dig omkring på siden, læs mere under hvert produkt, og find den perfekte WiFi stikkontakt til din bolig.

-4%
-NAN%
POPULÆR
Fra: 1.214 DKK 860 DKK
-26%
195 DKK 145 DKK
-43%
199 DKK 114 DKK
-50%
189 DKK 94 DKK
-28%
299 DKK 215 DKK

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1