Hos Smartery, har vi mange forskellige smart home WiFi sensorer, alle sammen skabt til at gøre dit liv nemmere. Med sensorer kan du indstille scenarier på baggrund af bevægelse fra Smart Home bevægelses sensor WiFi. Det kan være, at du ønsker at lyset skal tændes i gangen når du træder ind ad din hoveddør, eller i dit skur.

Måske skal dit hjemmebyggede Smart Home alarmanlæg slås fra, når du kommer hjem, eller kameraet skal stoppe optagelserne når du kører ind i indkørslen. Din Smart Home bevægelses sensor WiFi kan på baggrund af motion detektion altså stoppe eller igangsætte en eller flere scenarier, som du personligt har indstillet. Alt sammen sker helt automatisk, hvis blot bevægelsessensoren opfanger bevægelse. Dette kan naturligvis også tidsindstilles til kun at gælde i visse tidsrum eller fx efter mørkets frembrud.

Samtlige Smart Home sensorer kan styres, ændres og indstilles via Smart Life App’en, som naturligvis fungerer til både Android (Smart Life – Smart Living app fra Google Play Butikken) og IOS smart phones (Smart Life – Smart Living app fra Apple App Store)

Smart Home vandsensoren opdager selv de mindste lækager

Vand Og Lækage Sensor

Smart Home vandsensor WiFi er en personlig favorit her hos Smartery. For ved du egentlig, at din vaskemaskine, opvasker eller rørføring lækker vand, før det er for sent? Nej – nemlig! Derfor er den smarte vandsensor fuldstændig uundværlig i min optik, fordi den kan sikre, at du kan nå at mindske omfanget af en eventuel vandskade! Selv den mindste dråbe opfanges via den lille fint følende sensor, som kan placeres selv de mest ufremkommelige steder, på grund af dens lille størrelse. Lille, men effektiv! Med vandsensoren, som bedste kompagnon får du en notifikation direkte på din telefon, når en lækage opfanges.

Sammensæt dit personlige alarmanlæg

Flere af Smart Home sensorerne kan også bruges til at sammensætte dit helt eget alarmsystem. Mange betaler i dyre domme for, at en vagtcentral får notifikationer hvis der er indbrud i dit hjem. Det er super smart, men i mange tilfælde også en vældig bekostelig affære. Du betaler månedlige gebyrer og endnu værre er, at du også betaler en høj pris hvis en alarm går, selvom der aldrig var ubudne gæster i dit hjem. Her kan du læse lidt om, hvordan du nemt og billigt, kan sammensætte dit alarmsystem, så det passer perfekt til dit hjem og vaner!

Når Smart Home sensorer, lys og kamera arbejder sammen

Vi forestiller os, at du har lavet et scenarie i Smart Life App’en, som hedder ”Forlader hjemmet”. Dét scenarie tidsstyres til altid at igangsætte kl. 8.30, hver morgen i hverdagene, eller du kan selv manuelt tilkoble scenariet, hvis du ikke altid forlader dit hjem på samme tidspunkt.

Når dette scenarie starter, vil dit Smart Home Kamera i stuen og udendørskameraet starte med at optage og lagrer alle optagelser, direkte ned på det indbyggede micro SD kort, som du naturligvis også kan købe her på Smartery

Hvis din bevægelsessensor i denne periode opfanger bevægelse, vil den tænde alt lyset i huset – dette gælder både de lyskilder, som har en indbygget Smart Home Switch, en Smart Home lyspære eller standerlampen, der er tilkoblet Smart Home stikkontakten. Hvis hele dit hjem er badet i lys, vil en tyv være mindre tilbøjelig til at bryde ind, fordi der er større risiko for at blive opdaget – særligt efter solen er gået ned.

-41%
-47%
-29%
-20%
-46%
195 DKK 105 DKK
-26%
-30%
-44%
-32%
-19%
-38%
-40%
-24%

Dør og vindue sensor – magiske magneter

Sådan Gør Du Dit Hjem Mere Intelligent Med Smart Home Wifi Sensorer!

På dine vinduer og døre sidder den lille magnetiske Smart Home dør/vindue sensor. Hvis magneterne ikke længere har kontakt, vil de tilkoble Smart Home sirenen. Med en øredøvende lyd, vil sirenen gøre hele nabolaget opmærksomme på, at et indbrud er i gang. Tyven skræmmes væk, for pludselig er risikoen for at blive opdaget, alt for stor!

Dette er bare ét af mange eksempler på, hvordan du kan sammensætte sensorer, kameraer og lys til dit personlige alarmanlæg. Og det allerbedste er, at du kan sidde på Gran Canaria, på arbejde eller hos svigermor og få notifikationer direkte på din mobil via Smart Life app’en, hvis bare én af disse hændelser skulle indtræffe i dit hjem. Du kan tilmed kigge med via dit Smart Home kamera og sikre, at det blot er en falsk alarm. Eller hvis uheldet er ude, kan du kontakte politiet og give dem vigtige beviser, optaget i real tid via dit intelligente overvågningskamera.

3-i-1 sensoren med fede funktioner

Heldigvis er det ikke kun i tilfælde af indbrud, at sensorer gør dit liv nemmere! Smart Home 3-i-1 sensoren har både indbygget sirene, temperatur og fugtighedsmåler – ja – 3 funktioner i 1 sensor! Du behøver ikke bruge alle tre funktioner, de kan fungere fuldstændigt individuelt.

3-I-1 Sensoren

1: Fugtighedsmåler

Fugtmåleren kan hænge i bade- eller soveværelset og minde dig om, at det er tid til en udluftning. Fugt og dårligt indeklima i soveværelset kan være årsagen til sygdomme, allergier og dårlig søvn, fordi luften bliver tung og ikke udskiftes. Derudover er dårligt indeklima en af de største syndere på vores varmeregning. Det er svære for varmekilder at opvarme rum med høj luftfugtighed, derfor er det vigtigt at lufte ud jævnligt og til at huske dét kan fugtighedssensoren være den perfekte lille hjælper!

2: Sirene

Sirenen er ikke blot en værdifuld sensor, hvis der er indbrud. Med de 8 indbyggede lyde, som kan indstilles individuelt, så du kan genkende advarslen ud fra lyden. Hvad end det er vand lækage, bevægelse, temperaturmåleren eller fugtighed – kan du indstille en lyd til hver notifikation. Med Smart Home sirenen er du helt sikker på, at du opdager alle advarsler også selvom du ikke har Smart Life App’en ved hånden!

3: Temperaturmåler

Tænk sig, en temperaturmåler, som selv kan starte din el-radiator hvis det bliver for koldt! Dét kan du, med en Smart Switch på din radiator kan du indstille din måler til at skulle tænde relæet og dermed radiatoren, hvis temperaturen når under 20 grader. Du kommer aldrig mere hjem til et koldt hus – eller endnu bedre, du kan overvåge temperaturen i sommerhuset og tænde for varmen, allerede inden i når frem! Denne temperatursensor er intet mindre end genial, hvis du har et sommerhus eller et hjem med el-varmekilder.

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1