Hvordan fungerer det?

Det er ganske simpelt! Du skal blot oprette en bruger på smartery.dk og logge ind når du skal handle, så optjener du nemt point på alle dine køb både nu og for fremtiden. Med din bruger hos smartery kan du også nemt se tidligere ordre og på den måde har du altid et godt overblik over både dine tidligere køb og optjente point.

For hver 10 point du optjener, får du 1 kr. at handle for. På alle varer er det markeret hvor mange points du kan optjene ved køb af produktet, dermed er det nemt og overskueligt for dig at beregne dine points.

Dine point kan bruges til at købe for. Der er ingen dikkedarer, så optjen point mens du køber i dag – og køb endnu billigere i morgen.

Hvordan bruger jeg mine point?

Hvis du er logget ind på din bruger imens du shopper rundt, så vil du så snart du går i kurven og er klar til at købe, øverst på siden blive mindet om, at du har points tilgode, som kan bruges straks. 

Det er faktisk meget nemt…

Du kan endda selv bestemme hvor om du har lyst til at bruge alle dine optjente point på én gang, eller om du vil gemme lidt til dit næste køb. Husk at du altid optjener point på køb, så der er altid mulighed for at få rabat på dit køb hos smartery med en bruger.

Penge Regn

Nemt og gratis

Det ikke kun nemt, men også gratis at oprette din bruger. Optjen point og modtag e-mails omkring gode særtilbud til smartery brugere, læs nyheder og meget mere med din gratis bruger hos smartery.

Tilmeld dig i dag…

Opret din gratis bruger her