Vores mission

Smartery vil være din favorit webshop til at finde cool og geniale løsninger, der kan gøre din hverdag nemmere. Hos smartery kan du forvente at finde ting, gadgets, dimser, enheder og alt derimellem, som kan gøre din hverdag smartere!

Alle produkter kan bruges i dit hus, i haven, leg til store og små, både ude og inde, i store palæer og små hytter, i sommerhuset, i skuret eller i virksomheden. Ganske enkelt er der ikke grænser for, hvor smart home enheder og andre seje gadgets kan bruges og benyttes. Uanset hvor du har et behov for en løsning, der kan gøre din hverdag lettere, så har smartery den rigtige enhed til dig og dit behov.

Vores værdier

Ordentlighed er et nøgleord i den måde vi driver virksomhed på. Det betyder at vi behandler alle vores kunder med stor respekt, men også vores medarbejdere. Vi importerer en række varer fra østen, og vi behandler alle vores samarbejdspartnere med respekt. 

Vi vil være kendt for en fremragende kundeservice, et sted man trygt kan handle. Og så vil vi være en god arbejdsplads og samarbejdspartner.

Om smartery

Smartery er din danske webshop, etableret i 2016. Missionen er at være nordens største webshop indenfor smarte enheder og løsninger. Smart home enheder kan give dig en nemmere hverdag og lette nogle af hverdagens små ubekvemmeligheder, så du ikke skal bekymre dig om at tænde og slukke dine elektriske apparater med blot et klik med telefonen. Smartery er stedet hvor du finder dine næste gadgets, dimser, enheder og ting, der kan gøre din hverdag smartere!

Virksomheden blev startet af Thomas og Line med en vision om, at nemme løsninger skal være allemandseje! I dag tæller smartery 3 ejere i ejerkredsen, som alle har en årelang karriere indenfor IT og e-commerce. Det betyder for dig, at når du handler hos smartery er du sikret en ukompliceret købsoplevelse og med 100% sikkerhed, da smartery altid tilbyder 100 dages fuldreturret.

Foruden ejerkredsen har smartery flere ansatte, der varetager vigtige funktioner som markedsføring, indkøb, kundeservice, lager og logistik. Det dygtige personale sikrer, at du kan få dag til dag-levering på dine køb. Du kan altid komme i kontakt med vores kundeservice på mail kundeservice@smartery.dk eller blot trykke på Hjælp-ikonet nederst på siden.

Mere end 5.000 varer på lager

Nogle faste og tilbagevendende kunder vil måske genkende mange af produkterne og brands fra siden smarthjem.nu. I 2020 skiftede vi navn fra www.smarthjem.nu til www.smartery.dk og sammen med navneskiftet er produktsortimentet udvidet markant med kendte og prominente mærker som Google, Philips Hue, Tado, Homeo og Netatmo.

Smartery samarbejder med nogle af nordens største distributører af smart home og elektronik. Disse tæller både AO – Brdr. Johansen, EET Nordic og Signify(Philips Hue). Foruden store lagre og mange års erfaring kan samarbejdet mellem distributører og smartery sikre, at vores kunder altid kan finde nye spændende varer på hylderne.

Foruden et stærkt distributørsamarbejde, importerer smartery også smart home produkter og elektronik direkte fra østen til eget lager. Dette giver jer, smartery’s kunder, mulighed for at finde seje nye gadgets længe før de etablerede brands påbegynder masseproduktion. Det betyder, at du altid kan finde geniale nye smart home tendenser på smartery.dk!

Det velkendte koncept med eget lager og distributørsamarbejde kender man også fra flere etablerede brands, som El-giganten, Zalando, ASOS, Silvan, Bauhaus og mange flere. Rent praktisk kan det for smartery kunder betyde, at man i nogle tilfælde vil modtage mere end én pakke, da nogle produkter sendes fra eget lager og andet fra distributørlageret. Uanset hvor din pakke kommer fra vil vi hos smartery sikre, at det er nemt for vores kunder, at returnere og ombytte varer. Derfor skal du blot udfylde felterne på denne side, hvis du ønsker at gøre brug af din 100 dages returret. Er varen defekt eller lignende, så ret blot henvendelse til vores kundeservice på mail: kundeservice@smartery.dk

Et strømlinet logistik setup giver vores kunder lynhurtig levering. Du bestemmer selv om pakken skal sendes til pakkeshop, til privat- eller erhvervsadresse. Du får altid gratis levering til din nærmeste pakkeshop ved køb over 300 kr. når du handler hos smartery.dk

Smart home er for alle

Hos smartery vil vi gerne sikre, at smart home produkter er for alle! Derfor forsøger vi altid at lave specifikke, konkrete og letlæselige tekster, som kan guide vores brugere i den rigtige retning og i sidste ende, vælge det rigtige produkt til dit behov. Du kan jævnligt finde nye artikler og indlæg om nye produkter, gode råd og tips til smarte hjem og meget meget andet på vores inspirations-side.

Vil du altid sikre dig de seneste nyheder om nye produkter, tilbud og rabatter, så tilmeld dig vores nyhedsmail her:

 

Tilmeld nyhedsbrev

Du får ved tilmelding, chancen for at vinde et gavekort på 1000 kr. til brug her på smartery.dk