Vælg den rigtige fatning

Når du køber en lyspære hos Smartery, skal du være opmærksom på et par ting. Vi giver dig et overblik her. Hos Smartery har du mulighed for at købe Smart Home lyspærer med de 3 mest anvendte fatninger herhjemme; E27, E14 og GU10.

E27 bliver også kaldet “den store”, og er 27mm bred. E14 bliver typisk kaldet “den lille”, og er 14 mm bred. Ofte har en pære med E14 fatning en såkaldt kerte form.

Hvid eller farve?

Hos Smartery sælger vi 2 typer af hver pære, farve(rgb) eller hvid. De hvide pærer er de mest almindelige. Det er typisk det hvide lys man har brug for i hverdagen. Og den hvide pære er genial, for pærerne giver dig muligheden for at vælge tone(temperatur) og dæmpe som du ønsker.

Når du justerer på farvetonen på den hvide pære, kan du gå fra varm hvid(gulig) til kølig hvid. Den varme hvide er den hyggelige gule farve vi kender fra gammeldags glødepærer. Den er utrolig behagelig, især om aftenen.

Men den kolde hvide har også sine fordele; f.eks. til lyset på badeværelset eller i køkkenet, er det afgørende at du har et klart hvidt lys, når du lægger make-up på badeværelset, og at dine grønne agurker og røde tomater også har den rigtige farve når du holder dem under lyset.

 

Kelvin (temperatur)

Den hvide farve måles i Kelvin, og jo højere tal, des mere hvid. Faktisk kan pæren blive så kold i tonen at din bliver helt blålig ligesom dagslys. Den farvede pære er spændende! RGB er et udtryk for de 3 grundfarver, Rød, Grøn og Blå. Disse 3 farver giver dig tilsammen mere end 16 millioner farvekombinationer! 🙂

Smart Home Lyspærer - Hvad Skal Du Være Opmærksom På

Vil du læse mere om det smarte hjem? 

1 smartery