Udendørs lys

Viser 1–27 af 33 resultater

-18%
-12%
Intropris
-27%
-21%
399 DKK 315 DKK
-27%
499 DKK 365 DKK
-17%
-17%
-15%
-18%
-17%
-16%
-18%
-17%
-17%
-17%
-17%
-18%
-17%
-17%
-15%
-17%

Smart home udendørslys: Lys, du nemt selv kan styre fra din telefon

Drømmer du om at kunne tænde og slukke lyset i din have, på din terrasse eller i din indkørsel, uden at du skal rejse dig? Det bliver mere og mere populært at kombinere smart home teknologi med belysning, overvågning og meget mere i de danske boliger. På siden her finder du alt, vi fører af smart home lys til udendørs brug. Vi har et bredt udvalg af forskellige varer i forskellige prisklasser, så du kan finde noget, der passer til dit budget og dine behov.

Sådan fungerer smart home udendørslys

Smart home udendørslys fungerer som de fleste almindelige lys.  Forskellen er bare, at du kan styre lyset ved hjælp af enten en bluetooth- eller WiFi-forbindelse. For nogle af produkterne gælder det, at du kan justere lysstyrke, tone og farve fra telefonen. Det er også meget almindeligt med en timer-funktion, hvor lyset automatisk tænder på en bestemt tidspunkt - uden du behøver at tænke på det selv.  De forskellige smart home udendørslys samarbejder med forskellige apps, så her er det vigtigt, du vælger noget, der virker med din telefon eller hub.

Find det rigtige smart home udendørslys til dig

Her på siden finder du smart home udendørslys, der er kompatible med Amazons Alexa, Apples HomeKit, Googles Google Home samt Homey.  Har du en foretrukken metode, kan du ude i venstre side sortere ud fra, hvad dit kommende udendørslys skal være kompatibelt med – så slipper du for at scrolle igennem produkter, der ikke er relevante for dig. 

Med smart home lysarmaturer får du det hele i én smart pakke

Er du interesseret i en strømlinet løsning, skal du tage et kig på lysarmaturerne her på siden. Lysene er nemlig lavet specifikt til udendørsbrug, og så kommer de i forskellige former, størrelser og farver. De kommer både som pæle, der graves i jorden, ligesom de kan hænge op på din bolig. 

Du kan også prøve dig frem med WiFi lyspærer

Der findes desuden også WiFi lyspærer, som du finder lige herWiFi lyspærer er hovedsageligt lavet til indendørs brug, men har du afskærmet udendørsbelysning i læ, kan du sagtens slippe afsted med at bruge WiFi lyspærer.

Smart home udendørslys gør din hverdag meget nemmere

Der er mange fordele ved at gøre dit hjem mere smart. Smart home udendørslys er det sted, mange mennesker vælger at starte deres rejse ind i smart home verdenen: Ganske enkelt fordi det er simpelt, prisvenligt og meget smart. 

Så hvorfor er smart home udendørslys så smart? Her er 4 gode grunde:


Du sparer tid ved at bruge smart home udendørslys

Du kan spare mange gåture op og ned eller gennem din bolig, når du investerer i smart home udendørsbelysning.  Ligger du godt i din sofa eller seng, kan du nemlig slukke lyset direkte fra din telefon, som du sandsynligvis alligevel har i nærheden.

Det er et energibesparende tiltag

Da smart home udendørslys er en nyere opfindelse, er langt de fleste lys også fremstillet til at bruge mindre energi. For langt størstedelen af smart home udendørslys gælder det altså, at det er energisparepærer eller -lys. 

Du kan føle dig mere tryg, når du har smart home udendørslys

Helt generelt vil det sjældent være et problem, hvis du er kommet hjemmefra uden at slukke lyset. Det kan du nemlig bare gøre på din telefon, hvorend du er. Du slipper altså for at bekymre dig om den unødvendigt dyre elregning.

Tyve bliver skræmte af automatiseret udendørslys

Slutteligt kan smart home udendørsbelysning være et afskrækkende og forebyggende tiltag over for indbrudstyve. Indstiller du din udendørsbelysning til at virke i et bestemt tidsinterval, såsom at det eksempelvis tænder ved solnedgang hver aften, kan du skræmme tyve væk. Det er især en dejlig funktion at have, når du skal ud at rejse. Det kan give langt større tryghed, at det ligner, der er nogen hjemme – altid.

Gør hele dit hjem mere smart med smart home-produkter

Udover smart home udendørslys forhandler vi også meget andet i smart home produkter. Her på siden finder du blandt andet WiFi stikkontakter, robotstøvsugere, smart home overvågning med meget mere - det vil sige alle produkter, der gør livet og hverdagen lidt nemmere (og lidt sjovere).  Du kan se hele vores udvalg af smart home produkter, hvis du klikker lige her.

Køb alt i udendørs smart home lys hos smartery

Hos smartery sælger vi alt i smarte enheder og løsninger, der alle har til formål at gøre din hverdag nemmere. Du kan derfor se vores udvalg af smart home udendørslys, hvis du tager et kig her på siden. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du sidder med problemer eller spørgsmål til vores produkter. Bestiller du hos os, får du desuden fri fragt ved køb over 300 kroner, 100 dages returret samt afsendelse samme hverdag, hvis du bestiller før klokken 15.
33