Viser alle 4 resultater

Headset

Få fed lyd gennem dit headset! Der er ikke noget som slår, at skrue godt op for dit yndlingsnummer og lytte med på dine hørebøffer. Et headset kan bruges både når du hører lydbog, afspiller musik eller når du har et vigtigt møde via computeren. Vælg et behageligt headset, som hviler blødt både på hovedet og over ørerne.

Viser alle 4 resultater


Headsets, der giver musikalske oplevelser og gør hverdagen nemmere

Leder du efter et nyt headset? Et headset er helt essentielt i en travl hverdag, hvis du holder af at lytte til musik, podcasts, lydbøger, at game og meget mere. Hvad end dine behov er, så finder du et bredt udvalg lige her hos os fra smartery. Vi fører headset i forskellige prisklasser og typer, så du altid kan finde noget, der både passer til dine behov og din pengepung - uanset om du er på udkig efter et par praktiske in-ears eller nogle af de lidt mere bastante modeller, der kan levere solide musikoplevelser. 

Der findes mange slags headset: Sådan finder du dem, der matcher krav, budget og livsstil

Har du svært ved at overskue, hvilket slags headset du skal have? Det skal du ikke stresse over! Vi har herunder samlet vores bedste tips og tricks, der gør det nemt for dig at finde præcis det headset, der matcher dig bedst - både i forhold til krav, budget og livsstil. 

Inden, du køber et headset, så overvej:

  • Hvad du skal bruge headsettet til
  • Hvor du skal bruge headsettet
  • Hvor længe ad gangen, du skal bruge headsettet
  • Om du har nogle ønsker til funktioner og lignende
  • Hvad du vil betale for headsettet

Hvor og hvad skal du bruge headsettet til?

En af de faktorer, der spiller mest ind, når du skal købe noget nyt (uanset hvad for et produkt det er), er, hvad du skal bruge det til – og det samme gælder selvfølgelig, når du vil købe et nyt headset.    Brug vores guide herunder til at finde den model af headset, du helt sikkert bliver gladest for:

Headset til sport og fitness

Leder du efter headset til sport og fitness, er det en god idé at vælge en letvægtsmodel.  Her er både in-ear og on-ear headset gode, fordi de sikrer, at dit headset bliver, hvor det skal, imens du træner.    Her er det desuden værd at overveje at skyde lidt flere penge efter et headset for at få et uden ledninger. Her på siden har vi altid et stort udvalg af trådløse headsets, der gør hverdagen nemmere - og så slipper du for irriterende ledninger under din træning. 

 

Headset til arbejde og skole

Skal du bruge headset til at kunne koncentrere dig bedre, er det værd at overveje, om du skal investere i et støjreducerende headset.  Vælger du in-ear headset, kan det også gøre, at lyd udefra bliver reduceret. Skal du snakke i telefon via dit headset, skal du også kigge efter et headset med en indbygget mikrofon.  Skal du bruge headsettet over en længere periode, bør du se nærmere på over-ear headsets, der ikke trykker på dine ører i løbet af dagen. 

Headset til rejse og pendling

Hvis du skal bruge headset på farten, hvis du eksempelvis pendler meget hver dag, kan du med fordel vælge en letvægtsmodel. Især headset som kan foldes sammen vil være en god investering, ligesom trådløse headset er gode til at rejse.  Desuden vil et støjreducerende headset være meget rart, når du sidder på en larmende bus eller i et larmende fly.

Headset til underholdning og gaming

Vil du have headset til gamingformål, er det en god ide at undersøge hvilke slags headsets, din spilleplatform understøtter. Langt de fleste PC’er og konsoller fungerer med de klassiske jackstik, der er 3,5 millimeter.  I forhold til høretelefonernes funktioner er det meget individuelt, hvad det skal kunne. Nogle gamere foretrækker en indbygget mikrofon, imens andre har en ekstern mikrofon, de helst bruger.

Headsets til den største musikalske oplevelse

Er du på udkig efter et headset, der leverer en solid lydoplevelse? Så vil det oftest være on-ear og over-ear hovedtelefoner, du skal vælge.  Her får du som oftest den største lydoplevelse – og hvis det er dén, du går efter, gør det ikke så meget, at det er lidt tungere eller større. 

Hvor længe ad gangen skal du bruge dit headset?

Det er også en god idé at overveje, om det er værd at give lidt ekstra for et headset lavet i mere holdbare materialer. Bruger du dit headset hver dag i flere timer ad gangen, kan det hurtigt blive slidt i selve pandebåndet og delene, der sidder oven på dine ører.    Skal du sidde længe med dit headset på, bør du også overveje, hvordan headsettet sidder på øret. Det skal være behageligt at have på, så dine ører ikke er helt klemte, når du tager headsettet af efter en lang dag - her er over-ear headsets et oplagt valg. 

Har du specielle ønsker til dit headset?

Nogle headsets kommer med ganske særlige funktioner, som gør din oplevelse endnu bedre. Det kan være en støjreducerende funktion, en indbygget mikrofon eller måske at headsettet er trådløst.  Ofte koster headset med de her funktioner lidt ekstra, men det er som regel også alle pengene værd. 

Tag et kig på resten af vores smart home-produkter

Hos smartery finder du ikke kun solide headsets – vi fører også mange andre smarte løsninger til dig, der vil have en nemmere hverdag. Det handler blandt andet om smart home-produkter såsom alarmer, stikkontakter, belysning og meget, meget mere.  Har du overvejet at gøre dit liv endnu smartere? Så tag et kig på vores udvalg af produkter inden for smart home.

Er det tid til et nyt headset? Find din næste favorit lige her hos smartery - så sender vi med det samme

Hos smartery har vi siden 2016 forhandlet smarte og nemme løsninger til hjemmet – herunder headsets. Du finder derfor her på siden vores udvalg af headset i topkvalitet.  Når du bestiller hos smartery, får du desuden fri fragt ved ordrer over 499 kroner samt 100 dages returret. Vi sender din ordre samme hverdag, som du bestiller, hvis du bestiller inden klokken 14.30.  Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os her.
4 smartery