Viser alle 14 resultater

Bluetooth højttaler

Med en bluetooth højttaler er du ikke begrænset af behovet for strøm! Du kan tage din trådløse bluetooth højttaler med dig over alt – på stranden, i parken, på tur ud i det blå, telttur, på caming eller når du cykler rundt i gaderne og vil sprede glæde med musikken. Find lige din bluetooth højttaler, med god lyd og lang batteritid!

Viser alle 14 resultater


Transportable højtalere: Formidabel lyd hvor som helst - når som helst

Har du altid drømt om at være på festival og have din egen transportable højtaler med, så du og vennerne kunne spille god musik ved teltet? Eller vil du gerne have mulighed for at høre dit yndlingsnummer en varm sommerdag, hvor du går udenfor og ordner have eller hygger på terrassen?    Med en transportabel højtaler har det aldrig været nemmere opleve fantastisk lyd, uanset hvor i verden du befinder dig.    Vi har samlet et stort udvalg af de bedste transportable højtalere, så du kan opleve friheden ved at høre god musik – uanset hvor du er.  

Oplev musik, som du aldrig har gjort det før, med en transportabel højtaler 

Der er næppe noget, der kan skabe stemning i samme grad, som musik kan. Men er det absolut nødt til at foregå hjemme i stuen fra et stort anlæg? Eller er det nødvendigvis en iPhone skruet op på max, der skal levere lyden til havefesten, på legepladsen eller i sommerhuset?    Nej. Det er det bestemt ikke.    Med en transportabel højtaler ved hånden kan du høre musik, hvor du vil - når du vil. Du kan nu lave den helt rigtige stemning og sætte god musik på et hvilket som helst sted. Der behøver ikke engang være en stikkontakt i nærheden.   

Med en transportabel højtaler kan du: 

  • Opleve friheden ved at høre musik overalt
  • Tage musikken med dig under armen så let som ingenting 
  • Afspille din yndlingsmusik både inde og ude fra en højtaler med fantastisk lyd 
  • Få elektronik, som både er smart, praktisk og flot at se på 
  En transportabel højtaler giver dig frihed, som du aldrig har oplevet den før. Pludselig får du en hverdag, hvor bekymringer om, hvad du gør med musik til strandturen eller fodboldkampen, er det sidste, du skal have.  

Vores udvalg af højtalere er stort - men den gode lyd er større

Vi har hos smartery samlet et stort udvalg af de allerbedste transportable højtalere. Det betyder, at du kan finde lige præcis den model, der passer til dine behov.  Skal den være lille, smart og nem at have med i strandtasken? Eller skal den være stor og kraftfuld, så havefesten når nye højder? 

Mulighederne er mange, men fælles for vores højtalere er: 

 
  • Det er ikke nødvendigt at have den tilsluttet strøm hele tiden
 
  • Du kan afspille fra din smartphone - uden den behøver at ligge ved siden af højtaleren
 
  • Oplevelsen af mange timers spilletid, før det er nødvendigt med en opladning
 
  • En god og detaljeret lyd
  Og sidst, men bestemt ikke mindst, så byder vores transportable højtalere på stor fleksibilitet. Det vil sige, at det fremover vil være slut med, at du skal gå på kompromis med enten din lokation eller den gode lyd.  En transportabel højtaler opfylder ethvert krav, du måtte have til din højtaler, så du er garanteret perfekt lyd hver eneste dag - uanset hvor du er. 

Brug din højtaler i din indretning og oplev funktionalitet og design

En transportabel højtaler er oplagt til at afspille musik udenfor - men det gør den ikke mindre god at bruge, når der skal spilles op til dans indenfor.  Alle transportable højtalere, du finder hos smartery, leverer ikke bare lyd og fleksibilitet i særklasse - de er også lavet i et flot og stilrent design. Det betyder, at du sagtens kan bruge dem indenfor i din indretning også.  Måske ville det pynte på skænken inde i stuen, at der stod en eksklusiv højtaler? Eller måske kunne det give lidt ekstra selvforkælelse med en smart, lille højtaler på badeværelset, så du kunne fyre op for musikken og synge med, når du er i bad?   

Hos os finder du alt det, der giver dig krydderi på tilværelsen

Med en transportabel højtaler fra smartery er det slut med fordommen om, at en højtaler enten kun leverer god lyd eller ser flot ud. Hos os finder du højtalere, der både fanget øret - og øjet.  Hvis du er på udkig efter andre ting, som også kan give dig krydderi på tilværelsen - så tag et kig rundt på siden. Du kan for eksempel finde fotorammer, så hjemmet kan pyntes med familiens sommerferiebilleder på den smarteste måde, eller funktionelt udendørs lys  

Smartery - når det skal være hurtigt og nemt i hverdagen

Trænger din hverdag til at blive fyldt med god musik - uanset hvor du befinder dig? Så er det uden tvivl en transportabel højtaler fra smartery, der er løsningen for dig.  Og når du har fundet den helt rette højtaler her hos os, skal du ikke vente længe, før den finder vej til dig. Hvis du bestiller inden kl. 14.30 på en hverdag, sender vi højtaleren afsted allerede samme dag. Du slipper endda for at betale fragt, hvis du bestiller for over 499 kroner. 
14 smartery