Robot samlesæt

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Robot samlesæt: Underholdning, der sætter hjernen på arbejde

Er du interesseret i at prøve kræfter med selv at samle en robot? Måske har du nogle venner, der er begyndt at samle robotter selv. Det kan også være noget, du har set videoer om “robotics” online. Eller også er det noget, dine børn er meget interesserede i.  Uanset hvad finder du her på siden vores udvalg af robot samlesæt. Vi fører noget for enhver smag, i forskellige prisklasser og til forskellige behov.

Hvad er robot samlesæt?

Robot samlesæt er sæt, du kan samle, hvor resultatet er en robot af en art. Sættene kommer i forskellige sværhedsgrader til forskellige niveauer, ligesom du kan få robot samlesæt til vidt forskellige priser. Det betyder, at du nemt kan finde et robot samlesæt, der matcher dit udgangspunkt. 

Et robot samlesæt kan eksempelvis bestå af:

 • Plast- og metaldele
 • Motorer
 • Batterier
 • Fødder
 • Hjul
 • Transmittere
  Samlesættene består af forskellige dele alt efter den robot, du køber. Nogle gange er der ét endegyldigt resultat, som du får, hvis du følger instruktionsmanualen.  Andre gange er det et robot samlesæt, hvor dit resultat kan blive forskelligt – du kan altså samle robotten på flere forskellige måder.

Hvem kan bruge robot samlesæt, og er det for alle aldre?

Mange tror enten, at robot samlesæt udelukkende er noget for børn eller voksne. Enten er det for nemt, eller også er det for svært. Men faktisk kan robot samlesæt være noget, mennesker i alle aldre kan hygge sig med.  Har dit barn flair for videnskab og ingeniørarbejde, kan robot samlesæt være et fedt sted at starte. Og egentlig også, hvis dit barn ikke er særligt interesseret i eller god til videnskabelige emner – så kan I være fælles om at blive lidt klogere på det. 

Derfor vil både du og dit barn elske et robot samlesæt:

 • Robotprojekter resulterer i en større og bedre fantasi
 • Robotprojekter forbedrer evner til at tænke ud af boksen såvel som problemløsning
 • Robot samlesæt lærer dine børn at følge instruktioner
 • Laver I robotter sammen, bliver dine børn bedre til at samarbejde og mere tålmodige
 • Afsluttede, færdigbyggede robotter giver en god fornemmelse – som giver mere selvtillid
  Er du selv til sjove udfordringer, kan du sagtens få meget tid til at gå med robot samlesæt. 

Hvilket robot samlesæt skal du vælge?

Når du skal vælge et robot samlesæt, skal du vælge ud fra din egen eller dine børns erfaring - og så er det en god idé, hvis det hverken er for svært eller nemt, men i stedet lige midt i mellem.  Her på siden har vi heldigvis det hele - du kan klikke dig ind på de enkelte produkter og læse mere, så du nemmere kan vælge det helt rigtige. 

Er du klar på at lodde dele sammen?

Af de robot samlesæt vi forhandler, er mange af dem helt klar til at blive samlet fra start. Andre robotter kræver udstyr til at lodde forskellige dele sammen.  Her skal du altså overveje, hvad du eller dine børn evner. 

Vil du selv kode robottens programmering?

Nogle robotsæt er allerede kodede, så de kan det, de skal, når de er færdigbygget. For andre robot samlesæt gælder det, at du selv skal kode din robot, før den virker. Her skal du altså selv til at sidde og rode med kodeprogrammer og andet sjov. Også her skal du tænke over, om du eller dine børn selv vil prøve sig frem med kodeprogrammer.

Vi har gjort det nemmere for dig: Sortér i dine muligheder ude til venstre

Har du et bestemt budget? Eller leder du efter et robot samlesæt fra en bestemt producent?  Så kan du bruge vores sorteringsmenu ude til venstre. Her er der forskellige faktorer, du kan sortere og søge ud fra, så du kun får vist de produkter, der er relevante for dig. 

Bliv dygtigere til at samle robotter

Robot samlesæt befinder sig i “robotics”-verdenen, hvor alt handler om at bygge robotter. Der findes mange forskellige teknikker og metoder, ligesom du i nogle tilfælde skal sætte dig ind i at kode.  Der er mange måder, du kan blive endnu dygtigere til at samle robotter. 

Er du helt grøn på området, kan du:

 • Læse bøger om elektronik og bygning af robotter
 • Starte småt ud
 • Tilmelde dig konkurrencer
 • Regelmæssigt øve dig i at bygge og kode
 • Søge og dele informationer samt erfaringer online

Find meget mere sjovt og praktisk hos smartery

Udover robot samlesæt finder du hos smartery også el-løbehjul, droner og meget meget mere af alt det, der gør hverdagen lidt sjovere. Men faktisk sælger vi ikke kun de sjove og smarte produkter til hjemmet.  Her på siden finder du nemlig også smart home-produkter designet til at gøre din hverdag nemmere. Vi fører alt fra WiFi stikkontakter til smart home udendørsbelysning.  

Køb robot samlesæt hos smartery – se vores udvalg her

Er det nu, du skal prøve selv at samle en robot – eller måske sammen med dine børn? Så synes vi, du skal tage et kig på vores udvalg.  Få fri fragt over 499 kroner, 100 dages returret og afsendelse samme hverdag, hvis du bestiller inden klokken 14.30. Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os herpå. Vi svarer typisk inden for 24 timer på en hverdag – og oftest inden.
0