El løbehjul

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


El-løbehjul: Kom nemt og bekvemt fra a til b - uden sved på panden

Er du på udkig efter et el-løbehjul? Med et el-løbehjul bliver hverdagen bare dét sjovere - og så kan du komme rundt med god samvittighed, fordi du sparer miljøet for en hel del Co2. El-løbehjul har ikke altid været allemandseje, men i løbet af de sidste par år har det for alvor vundet indpas ude på de danske veje.  Her hos smartery har vores mål altid været, at smarte løsninger og gadgets, som gør livet nemmere, skal være tilgængelige for alle. Og det har vi sørget for: Tag et kig på vores udvalg af el-løbehjul nedenfor. 

Her er 5 af de fedeste fordele ved et el-løbehjul 


 • De er brugervenlige og simple at bruge


Alle kan bruge et el-løbehjul, ung som gammel. El-løbehjul er intuitive og nemme at bruge. For langt de fleste kommer det meget naturligt, så snart de træder op på løbehjulet.  Det fungerer ved, at du enten drejer på gashåndtaget samt trykker på bremsen – og så skal du nok også dreje håndtagene en gang imellem.
 • Det er en mere miljøvenlig løsning


El-løbehjul er, ud over at være nemme at bruge, også en langt mere miljøvenlig transportform. Her skal du nemlig ikke bruge brændstof. Derfor udleder du ikke forurenende stoffer i vores luft, ligesom du ikke forøger din mængde af udledt CO2. 
 • Du kan komme hurtigere frem


Alt efter hvor på vejen du kører på et el-løbehjul, kan du komme langt hurtigere frem med et el-løbehjul.  Her slipper du nemlig for at sidde i kø, ligesom du kan tage genveje gennem mindre og hurtigere veje. Og det er ikke kun hurtigere sammenlignet med en bil - det går også hurtigere, end hvis du tager cyklen (og så slipper du for at møde svedig op på job).
 • Du kan spare mange penge


Sammenligner du omkostningerne forbundet med en bil med el-løbehjul, vil der være mange penge at spare. Der er ikke lige så meget vedligehold, du skal ikke betale for parkering, og så skal du ikke betale for brændstof.  Batteriet i et solidt el-løbehjul holder nemlig i år ad gangen, så det er blot din elregning, du skal påregne lidt ekstra. Derudover kan det være en god idé at erstatte hjul og bremseklodser i ny og næ.
 • Du slipper for langt de fleste parkeringsproblemer


En af de helt store fordele ved et el-løbehjul er også, at du ikke skal bruge tid, penge eller energi på parkering, som du ville skulle med en bil.  Mange af de forskellige el-løbehjul kan foldes op, og så kan du derfor tage dem med dig rundt på din arbejdsplads eller dit uddannelsessted. 

Hvordan virker el-løbehjul?

El-løbehjul er på mange måder det samme som et almindeligt løbehjul. Den største forskel er dog, at løbehjulet har fået en motor. 

De fleste el-løbehjul består af:

 • En smal platform, du står på
 • Et t-formet håndtag med bremse og gashåndtag
 • Hjul


Færdselsregler for el-løbehjul: Det skal du vide

Lovgivningen omkring el-løbehjul er heldigvis meget konkret, så der ikke er noget, du kan misforstå. Som udgangspunkt skal du som bruger af el-løbehjul følge de samme regler, som cyklister skal.

Færdselsreglerne er som følger:

 • Du skal være fyldt 15 år for at køre på et el-løbehjul – medmindre du er i følge med en voksen på 18 år eller derover med kontrol over din kørsel
 • Der må kun være én person per el-løbehjul
 • Du skal køre på cykelstien, hvis der er cykelsti
 • Du må ikke køre på fortov, gangsti eller i fodgængerfelt
 • Du skal give tegn, hvis du drejer eller stopper
 • Der skal være lys på el-løbehjulet hele tiden
 • Der er en promillegrænse på 0,5
 • Der er nulgrænse for ulovlige stoffer
  I forhold til el-løbehjulets egenskaber må de højst kunne køre 20 kilometer i timen, hvis de skal bruges til kørsel på offentlig vej. De skal have en hvid eller gul lygte fortil, og en rød lygte bag på. Der skal desuden være en hvid refleks foran løbehjulet og gule eller hvide reflekser på hver side. 

Hos smartery finder du også mange andre smart home-produkter

Udover smarte el-løbehjul forhandler vi hos smartery også mange andre produkter, som gør din hverdag nemmere. Det gælder alt fra smart home belysning, alarmanlæg, stikkontakter, varmestyring, højttalere og meget mere.  Klik her, og se resten af udvalget af vores produkter til det smarte hjem. 

Find dit nye el-løbehjul lige her - og bliv godt kørende på rekordtid

Er det tid til at tune din transport? Så gå på opdagelse her på siden, hvor du finder vores udvalg af smarte el-løbehjul, der gør transport sjovere - og som sparer dig for masser af tid og besvær.  Når du handler med os fra smartery, tilbyder vi fri fragt ved køb over 300 kroner, 100 dages returret og afsendelse samme hverdag, hvis du bestiller inden klokken 15 - så du kan blive godt kørende lige om lidt!  
0