Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Droner: Find en drone, der matcher budget og behov

Går du og overvejer at udvide din gadget-kollektion med en drone? Så er du landet det helt rigtige sted. Førhen kunne en investering i en drone nemt vælte budgettet - men i dag produceres der mange droner som er til at betale. Men selvom de fleste kan finde plads i budgettet, skal du ikke være bekymret for kvaliteten – takket være fremskreden teknologi, kan du få en toptunet drone til alt fra fotografi til sjov og ballade.  Hos smartery finder du her på siden vores udvalg af droner. Vi har siden 2016 solgt nemme, smarte og moderne løsninger til vores kunder – og leder du efter en smart drone, er det helt sikkert her, du finder den. 

Hvad er en drone?

En drone er en fjernbetjent flyvende enhed med flere rotorer. Nogle gange er en drone udstyret med et kamera, andre gange er den blot lavet til at flyve med. Der findes mange slags droner, og de kommer ligeså i forskellige prisklasser.    Uanset dine behov, har vi sørget for, at du kan finde en drone, der matcher dine behov - både til funktioner og budget. 

Sådan finder du en drone, der matcher dine krav

Det kan sommetider være svært at overskue, hvilken slags drone du skal investere i. Det er ikke altid et billigt køb, og derfor kan du med fordel overveje, hvad dine behov er i forbindelse med køb af en ny drone - så bliver det markant nemmere for dig at finde den drone i vores udvalg, der er den helt rigtige til dig.  Vi har samlet et par tips, der gør det nemmere for dig at finde en drone:

Tip #1: Er du begynder? Start småt ud

Har du aldrig haft en drone før, er det altid godt at starte ud med en lille model. Det gør ikke noget, at modellen ikke er særligt kompliceret, hvis du er helt grøn indenfor droner.    Med en begynderdrone kan du nemlig få lov til at lære at styre dronen, før du begynder at investere i de dyrere modeller. Så kan du også lige finde ud af, om det er noget for dig, før du smider flere penge efter en af de tungere modeller.    Er det din første drone? Så gå efter en i de billigste prisklasser. 

Tip #2: Kameradroner til dig, der vil have video i høj kvalitet

Er du interesseret i at optage videoklip og gode billeder via din drone, skal du være klar til at investere lidt flere penge. De her slags droner er lavet med det formål at skulle kunne optage video i høj kvalitet. Kameradroner kommer ofte med systemer, som gør, at de kan panorere og vippe, imens de er i luften.   Ofte vil kameradroner også være større modeller, hvilket betyder større batterier. Større batterier gør også, at en kameradrone typisk kan være i luften i længere tid ad gangen – og det er en lækker funktioner, når du skal have de bedste skud i kassen. 

Hvad siger dansk lovgivning om brugen af droner?

Lovgivningen omkring brugen af droner er forholdsvis striks i Danmark, og det er derfor vigtigt, du kender loven ind og ud, før du kaster dig ud i at flyve med drone.    Der findes to bekendtgørelser, vi følger i Danmark:   
 1. Hobby-droneflyvning uden for bymæssigt område
 2. Professionel droneflyvning, der kan foregå overalt 
  Hvis du skal flyve med drone som privatperson, er det særlig lov nummer 1, hobby-droneflyvning, der er relevante - så den gennemgår vi lige her ⤵ (pssst - alle reglerne herunder gælder kun for droner, der vejer mere end 250 gram)

Du får brug for et dronetegn til hobbyflyvning

Vil du hobbyflyve i det danske luftrum med en drone, der vejer mere end 250 gram, skal du have et dronetegn. Det koster intet, og så tager det kun en fem minutters tid. Med et dronetegn må du udelukkende flyve uden for bymæssigt område.   Dronetegnet skal du altid have med dig, når du flyver med din drone. 

Du skal tegne en ansvarsforsikring

Flyver du med droner, skal du ifølge dansk lovgivning tegne en en ansvarsforsikring. Forsikringen skal dække skader op til syv millioner kroner.  Alt efter om det er hobbyflyvning eller professionel flyvning, skal du betale vidt forskellige beløb.    Hobbyflyvning vil generelt være en billigere forsikring, da dronen flyver uden for byen. 

Du skal registrere og mærke din drone

Udover forsikring stiller dansk lov også krav til, at du skal registrere dig som dronefører hos trafikstyrelsen online.  Efter din registrering som dronefører, får du tilsendt et registreringsnummer, som du skal mærke dronen med sammen med navn og telefonnummer. 

Dronen skal flyve med god afstand

Det er vigtigt, din drone altid er inden for synsvidde, når du flyver med den. Og derudover skal du altid sørge for at overholde afstandsreglerne for at flyve med drone. 

Her er afstandsreglerne for droner:

 • Du skal som et minimum flyve med 50 meters horisontal afstand til bymæssige områder
 • Du skal holde fem kilometers afstand til lufthavne
 • Du skal holde otte kilometers afstand til militære lufthavne
 • Du skal holde 50 meters afstand til større menneskemængder
 • Du skal holde 150 meters afstand til offentlige veje og jernbaner
 • Du skal holde 150 meters afstand til uheldssteder
 • Du skal holde 50 meters afstand til bemandede skibe og både
 • Du må ikke flyve over private områder og beboelsesejendomme, der er afgrænset af hegn, hæk, mur eller lignende – uden tilladelse
 • Du må maksimalt flyve 100 meter over terrænet
 • Du må ikke flyve over særligt følsomme naturområder

Har du fået blod på tanden? Køb din helt egen drone hos smartery

Er du interesseret i at anskaffe dig din helt egen drone? Så kan du altid tage et kig på vores udvalg her på siden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice på det her linkHandler du hos smartery, får du gratis fragt ved køb over 499 kroner og 100 dages returret. Bestiller du desuden inden klokken 14.30 på en hverdag, sender vi selvsamme dag - så kan du blive flyvende lynhurtigt. 
0 smartery