Byg dit eget alarm anlæg uden abonnement med smart home produkter

3-I-1 Sensoren

Med Smart Home produkter kan du enkelt lave dit helt eget alarm anlæg til hjemmet, firmaet værkstedet osv. I virkeligheden er det ganske få ting du behøver for at komme i gang. Og du kan løbende udbygge din løsning, som behovet opstår. Typisk består en alarm af en eller flere bevægelses sensorer og en sirene. I princippet er du godt i gang med en disse sensorer:

-14%
-37%

Med disse enheder kan du via din mobil lave en regel om at når der detekteres bevægelse, skal sirenen lyde og du skal have en notifikation. Naturligvis kun når du er ude af huset, og har slået systemet til. Hvis du monterer sensoren i gangen eller bryggerset, kan du bruge den til at tænde lyset, når du er hjemme. Skift blot din almindelige lyspære ud med en Smart lyspære, og du har glæde af din nye bevægelses sensor både du er ude og hjemme.

Du kan naturligvis montere flere bevægelses sensorer og sirener. Det kan være en fordel at placere en sirene inde i huset så den forstyrer ubudne gæster, men også så naboer tydeligt kan høre at alarmen er gået i dit hjem.

Et rigtig godt supplement til en alarm er dør- og vindues sensorer der registrerer om døre eller vinduer er åbne. Du kan tjekke status uanset hvor du er, via din mobil. Måske ønsker du blot at sikre dig at alle døre og vinduer er lukkede, når du er taget hjemmefra. Du kan også aktivere sirenen hvis en dør eller et vindue åbnes, men du er væk fra hjemmet. Og naturligvis modtage en notifikation på din mobil.

Se også det samlede alarm tilbud med både en stor og en mellemstor sikkerhedspakke

-25%
Spar 20%
-26%

Vil du læse mere om det smarte hjem?

0