Viser alle 15 resultater

Wellness i hjemmet

Wellness er mange ting! Hverdags wellness er dejlige dufte, ro og skøn belysning, som hjælper til at sænke skuldrene og lette stress symptomer. Hvad end der er tale om dejlige dufte fra æteriske olier, som bringer glade minder frem. Dufte som løfter sindet og bringer tankerne hen på varme tider. Eller dufte som giver et dejligt kram og lader sjælen flyve hen i en meditativ stund.

Brug æteriske olier i en smart diffuser og få med et let tryk en dejlig duft i dit hjem. Diffuseren kan både afhjælpe dårlig lugt eller blot bidrage til et skønt og velduftende hjem. Med en diffuser på badeværelset kan du nærmest skabe din egen hjemme-spa og wellness afdeling i dit eget hjem. Hvad kunne være mere fantastisk end at pleje din krop og sjæl med dejlige produkter om aftenen, mens noter af lavendel strømmer fra diffuseren og giver dig ro inden sengetid.

-20%
-9%
-26%
39 DKK 29 DKK
-17%
Bedst i test
1.195 DKK 995 DKK
-15%
-10%
-14%
-18%
Fra: 55 DKK 45 DKK
-22%
Fra: 58 DKK 45 DKK
-18%
Fra: 55 DKK 45 DKK
-18%
Fra: 55 DKK 45 DKK
-18%
Fra: 55 DKK 45 DKK
-18%
Fra: 55 DKK 45 DKK
-18%
Fra: 55 DKK 45 DKK
-18%
Fra: 55 DKK 45 DKK

Læs om de forskellige duftes virkninger:

Citrusdufte virker opfriskende, skærper koncentrationen og gør dig glad! Så start dagen med et hint af citrus. Eukalyptus løfter humøret og frisker op! Så på grå dage kan et stænk eukalyptus hjælpe med at lette sindet og give et godt kick. Rosmarin skærper koncentrationen og hjælper dig med at holde fokus! Brug den dejlige duft af rosmarin, når tiden er knap og arbejdet kalder. Duften fra røgelse siges at virke angst dæmpende og særligt anti-depressivt! Så måske kan en smule duft af røgelse hjælpe med de tunge tanker, og lette både krop og sind en smule. Lavendel har en dejligt afslappende effekt! Dette er naturligvis også årsagen til, at lavendelduften ofte bruges i massageolier. Lavendlens naturlige egenskaber, kan hjælpe kroppen med at slappe af efter en lang dag. Æteriske olier er wellness i sin helt egen form, så vil du også have lidt wellness i hverdagen, så se nærmere her.
15