STEM læringslegetøj

Det vigtigste for læring uanset alder, er drivkraften og motivationen – altså lysten til at lære! Det kan dit barn få med STEM legetøjet. De geniale byggesæt, giver de bedste forudsætninger for at lære om byggeri, konstruktion og videnskab.

Det betyder helt enkelt, at dit barn kan lære om videnskab gennem leg. STEM legetøjet hjælper dit barns naturlige udvikling og interesse for naturvidenskab. 

Læringslegetøj Stem Flyvemaskine

Udvikling af kreativitet

Barnet kan med det interaktive læringslegetøj, skabe sine egne kreationer og sætte sin fantasi i spil. Den kreative interaktion, skaber en ekstra dimension til barnets leg – så barnet kan bringe endnu større ideer til live. 

At forme og skabe med hænderne styrker ikke kun barnets fantasi, men også den kreative udvikling, innovationsevne, finmotorik og hjælper med at forstå former og farver.

Køb læringslegetøj
Læringslegetøj Hey Cley
Heyclay-Logo Læringslegetøj

LæringslegetøjHey Clay er interaktiv læringslegetøj som tager dét at skabe med sine hænder til nye højder! Barnet leger sammen med modellervoks og iPad/tablet og skaber dermed et samspil mellem online og offline verden.

Giv dine figurer liv og skab dine egne dyr, monstre, rumvæsner, dinosaur eller noget helt andet! 

Køb Hey Clay her

“Legen rummer alle de vigtigste elementer”

Gennem vores menneskelige historie har legen været en vigtig spiller i vores menneskelige udvikling. Det er i dag blevet klart, at det er legen, der skaber motivationen til læring. I dag vides det, at læring ikke er noget børn bliver tvunget til, men noget som de naturligt forlanger.

Her er barnets foretrukne form legen, fordi legen rummer alle de vigtigste elementer, der er nødvendige for at kunne lære, nyde livet og styrke sig selv. Legen er en oplevelse for børn, hvor de er opslugt af aktiviteten, hvor de forsøger at udvikle legen gennem nyskabelse og fortsatte mere krævende udfordringer – for at holde legen spændende.

Dette gælder for alle typer af lege, om det er sansemotorisk-, fantasi- eller regelleg. Leg, læring og kreativitet af Hans Henrik Knoop. 

Læringslegetøj Med Ar

AR-legetøj!

AR-legetøj er det nyeste skud på stammen inden for læringslegetøj. Det forstår vi godt, for AR-legetøjet skaber en naturlig sammensmeltning mellem den digitale og fysiske verden.

Det gør, at en dimension af det fysiske legetøj kommer til live på den digitale skræm – næsten som stod man med det fysisk. Dette er med til at skabe en underholdene og lærerigt element til legen. 

Køb læringslegetøj
Play Shifu Logo Læringslegetøj

LæringslegetøjLegen med Play Shifu vil ingen ende tage, for Shifu har lavet to serier. Orboot serien er lærringslegetøj med AR-reality, hvor barnet med iPad eller tablet kan kigge nærmere på den medfølgende globus og lære om jordkloden, Mars eller en verden med dinosaurer. 

Shifu serien er interaktiv læringslegetøj, hvor barnet leger med fysiske dele i et samspil med en iPad eller tablet.

Køb Play Shifu her
Læringslegetøj
-4%
-15%
-2%