Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Digitale fotorammer: Udskift billederne i dit hjem med et enkelt klik

Ville du ønske, du kunne skifte alle billederne i dit hjem ved blot et enkelt klik? Hvis du er træt af at skulle udskifte fysiske billeder i dine fotorammer, hver gang du vil have et nyt op, er digitale fotorammer lige løsningen for dig.    Her får du et produkt, der ligner en fotoramme i udseende, men som i virkeligheden er en lille skærm. På skærmen kan du selv vælge det eller de billeder, der skal vises – helt uden at skulle tage billedet ned, åbne det bagpå og udskifte billedet.   Hos smartery finder du et bredt udvalg af digitale fotorammer i forskellige prisklasser – vi sørger nemlig for, at der altid er en god løsning til ethvert budget.

Hvad er en digital fotoramme?

En digital fotoramme er en lille skærm, der i sit design minder meget om en helt klassisk fotoramme, som du kan købe. Rammen kan stå, som en ramme, eller den kan blive hængt op på en væg.    På samme måde som et kamera kan opbevare billeder, kan en digital fotoramme gemme billeder – eller også kommer de med et slot til et memory card. Alt efter hvordan du indstiller din digitale fotoramme, kan den vise et slideshow eller blot et enkelt billede, indtil du vælger et nyt. 

Spar tid, penge og papir ved at bruge digitale fotorammer

Der er mange grunde til, at du skal vælge en digital fotoramme frem for en almindelig fotoramme.

Fotorammer er smarte, fordi:

 • Fotorammer sparer dig tid, når det kommer til at udskifte billeder
 • Du behøver ikke at spilde papir, penge og blæk på at printe billeder
 • Fotorammer er nemme og intuitive at bruge
 • Du kan lave slideshows med flere billeder ad gangen
 • Du kan selv bestemme, hvor mange billeder der skal ligge på fotorammens hukommelse
 • Du kan få et nyt billede op i løbet af sekunder - og så er det nemt at skifte mening

Din guide til at vælge den rigtige digitale fotoramme

Før du vælger en digital fotoramme, er der nogle ting, du skal overveje og vide.    For at gøre tingene nemmere for dig, samler vi derfor lidt information om forskellige faktorer, der bør spille ind i, hvilken model af fotoramme du vælger.  
 • Skærmstørrelsen er vigtig

  Digitale fotorammer kan fås i mange forskellige størrelser, og her er det vigtigt at vælge en, du synes er passende til dit hjem – eller hvor end den skal stå.    Det er lige så meget et spørgsmål om det tekniske, som det er et spørgsmål om, hvad du forventer af din ramme.   
 • Tænk over skærmopløsning

  Skærmopløsningen er også noget at tænke over. Her vil det oftest stå i pixels, der er et tal for, hvad skærmen kan vise.

Nogle af de mest populære opløsninger er:

 • 800 x 600 pixels
 • 800 x 480 pixels
  Men du skal naturligvis vælge det, der passer dig bedst.   
 • Vælg det rigtige format

  Med format mener vi det forhold, der er mellem højden og bredden på billedet og skærmen. 

De mest almindelige formater er:

 • Standard på (4:3), som passer til de fleste fotos 
 • Bredformat på (16:9), som du nok kender fra film og tv-programmer – det er især godt til dig, der gerne vil vise fotos og videoer skiftevis
  Afhængigt af, om du vil vise billeder eller billeder og video, skal du selvfølgelig vælge det, der virker bedst.  
 • Overfladen spiller også en rolle

  Overfladen på den digitale fotoramme vil også spille en rolle i, hvordan dine billeder eller videoer kommer til at se ud. Mange af de digitale fotorammer kommer med en mat overflade, som ikke reflekterer lys. Det er også den løsning, der vil gøre det nemmest at se billederne.   Nogle digitale fotorammer kommer dog med glas uden på skærmen, som vil få lys til at reflektere tilbage. Det efterligner en almindelig fotoramme mest i udseendet.  
 • Kig på designet

  Slutteligt skal du selvfølgelig også vælge en ramme, du synes, vil passe i dit hjem. Rammer kan fås i mange farver, materialer og med forskellige muligheder for ophæng. Nogle har en metalramme, imens andre er lavet af træ. 

Pynt dit hjem med digitale fotorammer – og spar penge og papir

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at udskifte billeder og personliggøre dit hjem, er en eller flere digitale fotorammer vejen frem. Kig på vores udvalg her på siden – vi er sikre på, der er noget, der falder i din smag. Husk desuden, at du får fri fragt ved køb på over 300 kroner, 100 dages returret og afsendelse samme hverdag inden klokken 15, når du bestiller hos smartery. Har du brug for en hjælpende hånd (eller to)? Så kan du sende os en besked via vores kontaktformular. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer – men du hører oftest fra os lang tid før.
0