Actioncam

Viser alle 5 resultater

-57%

Actioncams: Fang de store og små øjeblikke på video

Ville du ønske, at du kunne fange alle de store og små (vilde) øjeblikke på video? Et actioncam er den idéelle løsning til dig, der gerne vil indfange video, når du dyrker sport, til din bil eller til noget helt tredje. Med et actioncam får du mulighed for at fange de øjeblikke på dit kamera, som du ikke normalt ville kunne – fra noget så spændende som ekstremsport til noget så uheldigt som biluheld.    Her på siden finder du et bredt udvalg af actioncams til forskellige behov og forskellige priser.   
 

Hvad er et actioncam?

Et actioncam er et lille kamera, der er lavet til at blive båret på kroppen eller i bilen.  Det er et solidt kamera, der kan klare forskellige vind- og vejrpåvirkninger, da det er lavet til at blive brugt under de mere “actionfyldte” øjeblikke.  
 

Sådan vælger du det rigtige actioncam

Når det kommer til at vælge et actioncam, er der mange muligheder – faktisk så mange, at det kan virke lidt uoverskueligt.    Derfor har vi samlet lidt relevante spørgsmål og svar her nedenfor, så du er bedre rustet til at beslutte, hvilket actioncam passer bedst til dig og din livsstil.   

Hvad skal du bruge dit actioncam til?

Et actioncam kan bruges til et væld af ting, og det er ikke dem alle, der kan det samme.    Derfor bør du overveje, hvad du hovedsageligt kommer til at bruge dit actioncam til.

→ Til dykning og andre aktiviteter i vand

Skal du bruge dit actioncam til at optage i vand, får du selvfølgelig brug for et vandfast kamera eller et kamera med en tilhørende vandfast æske eller beholder.    Det er især en god idé at vælge et kamera med et stærkt batteriliv, da du sjældent er i nærheden af et ekstrabatteri, når du er ude i vandet.  Alt efter hvordan du skal surfe, dykke og så videre, skal du finde et monteringssystem, der virker for dig. Nogle kameraer kommer med medfølgende stropper og ting, så du kan montere kameraet på din krop – andre gange skal du selv købe de her ting ved siden af.   

→ Til cykling eller mountainbiking

Hvis du skal bruge dit actioncam til at cykle, kan du med fordel vælge et kamera, der kan monteres på din hjelm – og gerne et lille, kompakt letvægtskamera.  Et kamera med en bred dækningsevne, så du får en bredere video, kan være en god idé. Så vil du oftest få bedre videomateriale, som fanger meget mere af dine cykelture.

→ Til ski eller snowboarding

Vil du have et actioncam til de kølige ture på ski eller snowboard, skal du naturligvis bruge et actioncam, der kan holde til kulde, frost, sne, vand og slag. 

→ Til bilen

Hvis du vil have monteret et actioncam i din bil, så du har din ryg dækket i forbindelse med indbrud og uheld, skal du blot købe et bilkamera. Kameraet skal monteres i din bil, hvor det passer bedst.

Hvilken videokvalitet er du ude efter?

Actioncams kan fås i mange forskellige udgaver, og derfor kommer de også med forskellige muligheder for videokvalitet. Her skal du tænke over, hvilken opløsning du foretrækker. Desuden skal du også overveje, hvilket format dit actioncam skal filme i. Nogle filmer i et bredt format, mens andre vil være næsten kvadratiske. Det kommer alt sammen an på, hvad du foretrækker.

Har du behov for en stor hukommelse?

Alt efter hvor meget du vil optage, kan du få brug for et kamera med en god hukommelse. De fleste kameraer har ikke nogen hukommelse i sig selv, men har derimod et lille rum til et memory card.  Derfor kan det være en god investering at købe et par memory cards, så du har nogle til, når “hukommelsen er fyldt”-beskeden dukker op. 

Skal du bruge ekstratilbehør?

Slutteligt bør du overveje, om du har brug for ekstra tilbehør til dit nye actioncam. Det kan være monteringstilbehør eller andre ting, som gør din oplevelse mere bekvem og dine videoer bedre. 

Gør det nemmere for dig selv: Sortér i vores udvalg

Hvis du synes, det er svært at overskue udvalget her på siden, kan du altid benytte dig af sorteringsmenuen ude til venstre. Her kan du sortere i mærker, kategorier, prisklasse med mere.  Har du stadig problemer med at finde det, du skal bruge, kan du altid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.  

Tag et kig på vores udvalg af actioncams - og få mere ud af livets vilde øjeblikke

Hvis du er klar til at investere i god video, skal du blot tage et kig på vores udvalg her på siden. Vi fører actioncams i forskellige prisklasser og til vidt forskellige behov, så du kan finde det kamera, der kan indkapsle de øjeblikke, du ikke har lyst til at glemme.    Hos smartery får du fri fragt ved køb over 300 kroner og 100 dages returret. Vi sørger desuden for at afsende din ordre allerede samme hverdag, hvis du bestiller inden klokken 15. 
5