Inspiration til brugen af smart home produkter

Smart Home Den Komplette Guide

Når mulighederne er uendelige – bliver løsningerne uoverskuelige! Man ved, at Smart Home produkterne er geniale, men hvordan udnytter du bedst deres fulde potentiale? Vi vil her prøve at give dig nogle eksempler på, hvordan og hvor du kan opsætte dine Smart Home produkter, så du får fuld valuta for pengene.

Lad smartery.dk hjælpe dig, med at skabe et unikt og sikkert hjem, som med usvigelig sikkerhed vil give dig en mere komfortabel hverdag!

Indeklima

Overvåg Dit Indeklima Med Homeo

Vi kender det alt for godt! Det er aldrig det rigtige tidspunkt, at lufte ud og pludselig overtager dagens andre gøremål, så man helt glemmer udluftningen.

Men det er vigtigt for vores hjemlige trivsel, at luften skiftes ud mindst én gang om dagen. Med daglig udluftning nedsættes risikoen for forkølelser og virusser, hvor vi særligt om vinteren har tendens til at smitte hinanden, fordi vi opholder os meget indenfor og indånder den samme luft igen og igen.

Det er tilmed bevist, at du får en mere effektiv opvarmning af dit hjem, hvis luften er ny. Dermed kan du altså spare på din el-regning, hvis du lufter ud dagligt! 

Med en Smart Home løsning kan du kontrollere dit indeklima via din Smart Life App! Lad din enhed fortælle dig hvornår du bør lufte ud for at sikre det bedste indeklima. Alt efter dit temperament kan du sætte en alarm, få en push besked eller noget helt tredje, som vil gøre dig opmærksom på, at det nu er tid til at lufte ud. På den måde sikrer du altid at have det optimale klima i dit hjem!

Power OFF

Wifi Lyspærer Homeo

Rejser hårene sig også i nakken på dig, når lyset ikke bliver slukket og en hel dag har lampen været tændt uden formål?

Du er ikke alene! Vi ved smartery.dk bryder os heller ikke om, at vores dyrebare ressourcer (og pengepung) bliver rippet og går til spilde! Men med få klik kan du sikre, at intet elektricitet er tændt når du forlader dit hjem. Hvad enten du har Smart Light lyspære eller den i farve, Smart Switch eller Smart Light Strip RGBW, så kan du ganske enkelt slukke det hele når du tager hjemmefra.

Hvis du har læst lidt her på smartery.dk, så ved du at vi ofte skriver om “scenarier”. Ét scenarie kunne være “Auf wiedersehen” – hvis du tilslutter Auf Wiedersehen, så slukkes samtlige Smart Home enheder – med ét klik i din Smart Home App.

Så er du drøn træt af teenageren, der aldrig slukker tv’et. Eller titter der unødvendige gråhår frem, når du for tredje gang på denne uge er taget på arbejde i komplet limbo, fordi du død og pine ikke kan huske om du nu fik slukket den kaffemaskine? Jamen så er løsningen på dine flossede nerver, grå hår og kronisk træthed inden for rækkevidde!

…OK – måske lovede vi lige lidt for meget dér, men med Smart Home enhederne, vil du i hvert fald undgå det obligatoriske marathon rundt i husets afkroge, hver gang i forlader matriklen.

En stille og rolig morgen

Hvad enten du er en snoozer eller en early bird, så kan det være svært at modstå det varme kram din dyne giver hver morgen, 5 minutter i stå-op tid. Dog tyder meget på, at det kan være behjælpeligt for krop og sjæl, at vågne lige så stille ved synet af en langsomt opstigende sol. Desværre sælges solen ikke på flaske, så i stedet er Smart Light i både farve og hvid lige nu, det bedste alternativ.

Indstil dit lys, så du alle hverdage vækkes af den alternative sol opgang. Hvis du allerede har fundet din yndlings pære, så kan du i stedet montere Smart Light Socket E27. Med denne lille fatning får din helt almindelige pære pludselig samme egenskaber, som hvis den var født med WiFi forbindelse.

Det siges, at vågne til det svage lys, som langsomt bliver tiltagende i styrke, kan afhjælpe træthed og hjælpe en smule hvis man har tendens til at blive lidt grå og trist i de mørke vinter måneder.

Duften af friskbrygget kaffe

Hvordan Kan Jeg Bruge Mine Smart Home Produkter

Top 3 over dufte vi elsker, er lugten af friskbrygget kaffe. Og tænk sig, at vågne til den duft! Her snakker vi ikke om, at din partner vækker dig med en kop på sengen – nej vi taler om, at kaffemaskinen selv har brygget trylledrikken og din eneste opgave er at skænke den varme drik i dit yndlings krus.

Smart Home stikkontakt WiFi skal blot indsættes i din helt almindelige stikkontakt og så indsætte strømstikket fra kaffemaskinen – vupti! Nu har du en smart kaffemaskine, som du kan styre ved hjælp af din Smart Life App.

Indstil app’en så elektronikken starter kl. 05 om morgenen, eller sikre eftermiddagskaffen så den er klar når du træder ind af døren efter arbejde.

Det er jo ikke bare kaffemaskinen du kan styre. Det er alle elektroniske apparater du kan styre, så rent faktisk er du meget klogere end os, når det kommer til hvor og hvordan Smart Home stikkontakten kan bruges.

Hvis du samtidigt er interesseret i, at kende apparatets strømforbrug – så kig på Smart Home WiFi stikkontakt (med forbrugsmåling) – ja som navnet indikerer, kan overvåge dine strømslugende devices!

Rent faktisk, så er det i høj grad fantasien og dit behov der afgør hvordan du kan bruge dine Smart Home produkter bedst. Kombiner sikkerhed, komfort og ny teknologi så det passer til lige netop dit hjem og dine behov.

Samtlige Smart Home produkter fra Homeo kan styres i én enkelt app. Find Smart Life app’en her:

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1 smartery