Philips Hue er en verden i farver, innovation, kvalitet og elegance. Mindre kan ikke gøre det. Mon ikke Philips Hue kunne have hjulpet James Cameron, da han få år itlbage instruerede filmen Avatar, der med sin skelsættende farverige og sceneriske omgivelser. Vi påstår, at hvis du vil, så kan du med Philips HUE’s udedørs serie komme langt i den samme retning som filmen førnævnt. Med Philips HUE Outdoor sætter kun din egen fantasi grænsen for vad du kan opnå med lys og farver i din have.

Philips Hue Outdoor

I flere år har vi kendt til Philips HUE’s bidrag til indendørs belysning og de innovative løsninger, der efterhånden har været tilgængelige i en rum tid. Men Philips HUE har i dén grad også styr på det man kan med lys udenfor. Teknologisk Innovation er i højsædet, når det gælder belysning i udendørs miljøet. Lav præcis de stemninger på alskens forskellige måder du måtte ønske alt efter behov og humør. Find netop de toner, farver og kontraster med din lyssætning på eksempelvis det store æbletræ i baghaven. Alt sammen styret fra den kendte Philips HUE app.

Tilføj nye dimensioner til aftenhyggen på teressen og byd gæsterne velkommen spots under udhæng, up/downlights på ydermuren eller lamper der fra bed, fliser eller plæne lyser op på dit hus og gør det med stil. Lad dine venner se hvor fornemt belysningen kan være i bedende og lad i det hele taget lys, tilføje X factor til hele arrangementet.

Eller hvad med at programmere udendørsbelysning til faste tænd/sluk tider, eller lad det tænde med en sensor fra Philips hue – eller endnu vildere lad dit hjem tage imod dig med lys og varme, uden at du behøver at løfte en finger via Geo-fencing som registrerer, når du kommer hjem, så lys og varme automatisk tændes.

Og selv om du sætter fart på belysningen i haven, kan du spare mange penge på varmeregningen, for hvorfor ikke kun have de smarte energibesparende lyskilder tændt når det er relevant og ellers slukke af sig selv igen?

Skab en wow-oplevelse i din have

Brug lys til at skabe noget ekstra og hélt særligt og lad det være indstillet til lige det, der passer ind i dit kram. Også angående din udendørs belysning. Hos Smartery har et stort udvalg af Philips HUE udendørs serien – og lad os inspirere dig til, hvordan du kan komme i gang.

Belys dine blomster og plantebede med Philips HUE bedlamper / Piedestaler, så du kan nye blomsterne også om aftenen. Eller sæt noget særligt i gang på selve huset med spots, LED strips eller væglamper.

 

Vil du nyde aftenerne endnu mere og byde dig selv og dine gæster ind i varmen udenfor? Så kan vi kun på det varmeste anbefale at du tager et grundigt kig på Philips Hue Outdoor.

Philips Hue Outdoor
Philips Hue Outdoor