Philips HUE tager din belysning ind i en helt anden verden og opnår herved legendestatus i Smarthome industrien ved deres nyskabende og kreative sammensmeltning af underholdning og lys.

Er du klar på at tilføje helt nye dimensioner til din belysning?

Du kender nok allerede Philips HUE og har måske allerede de første LED strips, pærer eller smarte stikkontakter installeret i dit hjem. Men er du klar på at gå endnu vildere til værks? For så er der ekstremt spændende muligheder med Philips Hue Entertainment. Med flere forskellige enheder fra Philips Hue, kan du sætte endnu mere turbo på værdien af dine Philips Hue enheder.

Philips HUE Entertainment

Du kan også tage dit lys med dig. Simpelthen. Philips HUE Go, den transportable bordlampe, er lige til at tage under armen og sætte lige dér, hvor du mangler den lige nu. Til hygge, til meditation eller som natlampe. Kom selv med flere idéer.

Philips HUE Entertainment gadgets giver dig mulighed for at eksperimentere, for at opgradere, for at innovere. Indret dig og omgiv dig med lyset på helt nye måder.

Sync Box fra Philips Hue

Philips Hue Play HDMI Sync box er intet mindre end en fantastisk enhed, som tager underholdningen til helt andre dimensioner. Sæt din Philips Hue Box sammen med dit TV/Computer og dine belysningsenheder fra Philips Hue, og se hvordan belysningen nu agerer i tråd med det som sker på skærmen. Om du ser film eller spiller spil så er Philips Hue klar til at farve hele væggen bag dit TV eller din Computer op og udvide oplevelsen af det der sker på skærmen.

Philips Hue Entertainment
Philips Hue Entertainment
Philips Hue Entertainment