Homeo alarmsystem

Du har mulighed for at sammensætte dit helt eget alarm system, som er tilpasset dit hjem, din hverdag og dine behov. 

Alle hjem og familier er forskellige og derfor skal dit alarmsystem også tilpasses dig. Homeo alarmsystem giver dig mulighed for selv at bygge og sammensætte dit alarmsystem. Vi holder dig i hånden hele vejen, og sikrer at du sammensætter de helt rigtige enheder til lige netop dit og jeres behov!

Når du selv sammensætter dit eget alarmsystem, ender du ikke ud med at betale for sikkerhed, du alligevel ikke har behov for. Derudover har du med Homeo alarmsystemet altid mulighed for at udvide, hvis jeres behov ændrer sig, eller der sker ændringer i jeres bolig.

Et Smart Home alarmsystem

Der er flere gode grund til at vælge et Smart Home alarmsystem, i stedet for de traditionelle alarmsystemer som typisk er forbundet med en masse kabler, og som kræver en alarminstallatør for at montere og konfigurere det.

For det første er et Smart Home alarm system nemt at sætte op, også selvom man ikke er et teknisk geni. Dernæst kræver det ikke hverken autorisation eller en elektriker uddannelse at montere det korrekt.

Et Smart Home alarmsystem kan sammensættes efter dit behov og din hverdag. Du bygger din alarm omkring dig og dine vaner, og du kan altid tilføje flere enheder hvis nye behov opstår eller ved ændringer i din hverdag. Du kan indstille hverdags-funktioner eller udvide sikkerheden når du tager afsted på længere ferier. 

Det er nemt at sikre dit hjem, så det passer til alle i familien. Både så I som forældre, kan se når jeres børn er kommet hjem fra skole, men der kan også slukkes ned for alt overvågning, når I alle er hjemme. Uanset om der er tale om sensorer eller kameraer. 

Sidst, men ikke mindst, kan du integrere det med dit øvrige smart hjem, og på den måde lade dit alarmsystem indgå i resten af dit smarte hjem. F.eks. kan du lade lyset tænde automatisk, når du ankommer til dit hjem efter solnedgang og slår alarmen fra.

Sammensæt dit alarmsystem

Du kan læse om hver enkelt enhed her og blive klogere på hvordan de kan hjælpe dig i din hverdag.

Homeo Zigbee Alarm Smarthub (Trådløs)
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem

Alarm styreenhed (zigbee 3.0 alarm gateway)

Dit alarmsystem styres fra denne enhed. Det er denne smarte gateway fra Homeo der forvandler de enkelte smart home enheder til et alarmsystem, der taler sammen med hinanden, og tilsammen opfører sig som ét alarmsystem.

Alt kommunikation fra de enkelte enheder går gennem denne, og videre ud i skyen, som gør at du altid er i kontakt med dine smart home enheder fra din mobil. Skulle uheldet være ude, og dit internet ikke fungerer hvis der er indbrud, vil denne enhed sikre at systemet fortsat fungerer som alarm.

Så alle sensorer stadig er opmærksomme på om et vindue åbnes, eller der er bevægelse i stuen, og sirenen vil hyle som planlagt.

Sammensæt dit alarm system
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem

Dør/vindue sensor

Disse små enheder placeres ved alle dine yderdøre og vinduer hvor tyve kan bryde ind. Sensoren er produceret i et meget diskret hvidt design, med mat finish. De placeres typisk i toppen af karmen på dine vinduer og døre, så de er helt diskrete. De monteres blot med dobbeltklæbende tape, som er pre-monteret på bagsiden af begge enheder. 

De fungerer via en zigbee protokol der trådløst taler sammen med alarm gateway’en. Der sidder 2 stk. CR2032 knapcelle batterier i den ene enhed. Batteriets levetiden er meget afhængigt af hvilken placering enheder er monteret ved. F.eks. vil der være markant mere aktivitet ved din hoveddør, end ved din terassedør eller vinduer. Det er meget nemt at skifte batterierne. Skyd blot dækslet frem, og du vil kunne skifte batterier uden brug af værktøj.

Sammensæt dit alarm system
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem

Bevægelses sensor

Denne sensor registrerer ganske enkelt når der er bevægelse, og taler problemfrit sammen med dit alarmsystem på samme vilkår som f.eks. sensoren ved din hoveddør. Denne monteres typisk i værelser, gangarealer eller f.eks. udestue eller garage. Det man også kalder sekundære rum.

Enheden er udført i et disket hvidt design, hvor også sensorhovedet er lakeret hvidt. Det gør den ekstra diskret. Enheden er monteret på en fleksibel fod der kan tilte i alle retninger. Den monteres oftes i et hjørne, og vinkles så den kan registrere bevægelse i hele rummet, eller peger mod indgangen/døren til rummet.

Bevægelsessensoren er batteridrevet og kræver et enkelt CR2450 knapcelle batteri. Det udskiftes nemt ved at afmontere sensoren fra foden, og løfte batteridækslet på bagsiden af sensoren. Batterilevetiden vil afhænge af hvor meget bevægelse der er i rummet.

Sammensæt dit alarm system
Smart Home Alarmsystem

Smart Home alarm kamera

Med dette Full HD kamera kan du altid se med på din mobil, uanset hvor du er. Alt det kræver, er at kameraet har forbindelse til internettet.Med en opløsning på 1080P får du et ganske detaljeret billede, og kameraet ser også uforhindret i mørke med dens indbyggede infrarøde LED-lamper.

Kameraet er udført i et diskret nordisk design, og monteret på en fleksibel fod der både kan monteres i loftet, på væggen eller stå på en hylde eller et møbel. Kameraet kræver strømtilslutning.

Kameraet er spækket med funktionalitet der gør det særligt egnet til at indgå i et alarmsystem. F.eks. kan kameraet give besked ved bevægelse, og dets bevægelsesregistreringsfelt kan indstilles, så det f.eks. ikke registrerer husdyr ved gulvet eller et blæsende træ udenfor vinduet. Kameraet kan også indstilles til kun at registrere mennesker. Det kan indstilles til ansigtsgenkendelse, så det kan logge hvornår bestemte personer er registreret i billedet.

Kameraet har et “Private mode”, så det ikke ser med når du er hjemme. Optagelser kan gemmes direkte på et sd kort, som monteres i siden af kameraet, eller direkte i skyen. Det kan indstilles til at optage hele tiden, eller kun ved bevægelse.

Sammensæt dit alarm system
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem

Temperatur og fugtigheds sensor

Denne lille batteridrevet enhed måler temperaturen og fugtigheden i et rum. Det giver rigtig mange muligheder, både når det indgår i dit alarmsystem, men også i et hjem med flere smart home produkter.

Eksempler på anvendelse:

  • Når temperaturen falder drastisk i et rum, og alarmsystemet er aktiveret, kan det være fordi en dør eller et vindue står åbent. Her kan du få en alarm på din mobil, hvis det sker.
  • Stiger fugtigheden i et rum, kan du få besked om at det er tid til at lufte ud.
  • Falder temperaturen f.eks. i udestuen, kan du tænde for en elradiator eller blæser.
Sammensæt dit alarm system
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem

Sirene

Sirenen er en væsentlig del i alarm systemet. Det er den der skal skræmme ubudne gæster væk igen, og give dem tydeligt besked om at indbruddet er registreret. Alarmen hyler med en meget høj hyletone på 85 decibel og blinker rødt. Det vil især i et mærkt lokale være meget stressende og ubehageligt.

Alarm systemet kan håndtere adskillige sirener, så hele huset kan fyldes med lyden fra sirenen og evt. pege over mod naboen.

Enheden kræver at den er tilsluttet strøm. Skulle den miste strøm, har den et indbygget backup-batteri så den fortsat vil hyle og blinke.

Sammensæt dit alarm system
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem

Remote control

Denne trådløse fjernbetjening monteres typisk i dit nøglebundt, og er designet til at være en aktiv del af alarm systemet. Udført i hvidt mat finish med 4 tydelige knapper:

  • SOS: Fungerer som panik-knap, og kan bl.a. benyttes til ældre mennesker, hvor der kan være akut behov for at komme i kontakt med sine nærmeste.
  • Armer: Aktiverer alarmen, når man forlader boligen.
  • Desarmer: Deaktiverer alarmen, når man kommer hjem til boligen.
  • Hjemmealarm: Benyttes hvis man ønsker en alarm aktiveret mens man er hjemme. F.eks. at alarmen er opmærksom på døre og vinduer, mens du er i boligen.
Sammensæt dit alarm system
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem
Smart Home Alarmsystem

Røgalarm

Røgalarmen indgår i dit alarmsystem, og aktiveres så snart den enten registrerer røg eller høj temperatur. Fordi det er en Smart Home enhed, kan den aktivere et scenarie eller en anden enhed. Det kunne f.eks. være sirenen som igangsættes ved røg, samt besked på din mobil. Røgalarmen har også selv indbygget en meget høj alarmtone på 85dB.

Sammensæt dit alarm system
Sammensæt din personlige alarmpakke

Nu ved du hvad de forskellige enheder kan gøre for dig. Prøv at sammensætte dit helt eget Homeo Smart Home alarmsystem her, se din pris og tilføj til slut dit personlige alarmsystem til din kurv.

Sammen med din alarmpakke, modtager du en dansk videovejledning der guider dig igennem opsætning af systemet. Systemet installeres og monteres typisk på 15-30 minutter. 

Vi ønsker, at du kommer trygt og godt i gang med dit nye Homeo Smart Home alarmsystem.

Smart Home Alarmsystem

Lyspærer og LED-bånd

Gør dit hjem smart og funktionelt med smarte lyspærer, som kan dæmpes efter behov og indstilles i temperatur og farve. Kombiner det f.eks. med dit alarm system, ved at lade alle lamper tænde ved alarm. Eller blinke rødt og blåt. Mulighederne er rigtig mange. Vigtigst er at lyskilderne giver et meget behageligt lys, og du kan skabe en stemning med smart home pærer, som man ikke kan med almindelige “uintelligente” lyskilder.

Smart Home Alarmsystem

Udendørs kamera

Med et eller flere udendørs kameraer kan du også følge med hvad der sker udenfor, i din garage eller carport. Samtidigt har det en præventiv effekt som holder potentielle tyve væk.

Med et smart home kamera, kan du aktivere scenarier. Det betyder at du f.eks. kan lade Smart Home kameraet registrere bevægelse og tænde dit udelys efter solnedgang. Kameraet kan både aktivere lys, en stikkontakt og meget mere. Indstil kameraet til at optage ved bevægelse, så du altid kan gå tilbage og se aktivitet i app’en.

Smart Home Alarmsystem

Wi-Fi stikkontakt

Opgrader dine stikkontakter til smart home. Så snart denne monteres i en tændt stikkontakt, kan du tænde eller afbryde direkte fra din mobil. Du kan indstille timere, eller lade den blive tændt af noget andet. F.eks. en trådløs Smart Button eller sammen med din lokale solnedgang. Alt indstilles direkte i app’en.

Smart Home Alarmsystem

IR remote

Denne enhed fungerer som en almindelig fjernbetjening. Den kan kodes til at indeholde utallige fjernbetjeninger, og kender allerede langt de fleste som standard. Med denne kan du betjene f.eks. dit TV direkte fra din mobil, eller lade være stemmestyret ved at tilslutte en taleassistent.

Smart Home Alarmsystem

Trådløs Smart Button

Denne trådløse knap er en gave til dit smarte hjem! Med den bliver det rigtig smart. Du kan indstille knappen til både at styre enkelte enheder, eller aktivere et scenarie. Knappen understøtter både enkeltklik, dobbeltklik og langt klik.

Brug den f.eks. til at tænde eller slukke dit lys, eller aktivere dæmpning af alle lys, så der bliver hyggestemning i stuen. Du programmerer selv præcis hvad du ønsker knappen skal betjene. Det kan også være en hel rutine, med indbygget forsinkelse. Det kan være lyset om morgenen tænder, 10 minutter senere dit TV, og måske også din kaffemaskine.