Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Vanding

Viser alle 2 resultater


Automatiske vandingssystemer: Få en smuk have - uden at røre en finger

Vil du gøre vandingen af din græsplæne, dine bede eller dit drivhus automatisk? Eller give din have eller et større græsareal de bedste betingelser? Så bør du investere i automatiske løsninger, som sørger for at vande din have - uden du behøver at røre en finger. Produkterne i denne kategori gør det meget nemt at vande din have. Du finder et udvalg af varer i forskellige prisklasser, så du kan finde det vandingssystem, der passer til dit behov og dit budget.

Sådan fungerer smarte vandingssystemer

Automatiske vandingssystemer sørger for at give den rette mængde vand til planter, blomster, krydderurter og buske. Du skal ikke gøre andet end at installere systemet. Derefter kan du styre det fra din telefon eller sætte det til automatisk at vande, når bestemte forhold opnås.

Med et automatisk vandingssystem kan du selv indstille:

  • Vandmængden
  • Varigheden af vandingen
  • Tidspunkt for vandingen
  • Hvad der skal sætte vandingen i gang

5 fordele ved automatisk vanding af din have

1. Du kan styre slagets gang fra din telefon

Smart home vanding er det nyeste skud på stammen inden for pasning af haven.  Med smart home produkter til vanding kan du bestemme, hvornår og hvordan din have skal vandes - og du kan gøre det hele fra din telefon. 

1. Planterne får præcis den mængde vand, de har brug for

Dine planter får kun den mængde vand, de har brug for - hverken mere eller mindre. Og de får det, når de har brug for det. Smart vanding kan nemlig tage højde for jordens tilstand og vejret med ventiler og sensorer, som kan måle jordens fugtighed, lysstyrke og lufttemperatur. Når det er tid til, at plænen, blomsterne eller krydderurterne skal have vand, kan systemet automatisk begynde at vande, eller du kan sætte det i gang fra telefonen, afhængigt af hvilket produkt du vælger.

2. Du kan selv indstille tidspunkt og vandmængde

Da de smarte vandingssystemer bruges via din telefon, kan du selv styre vandmængde og varighed. Du kan selv indstille, om der skal vandes, når du ikke er hjemme, om natten, tidlig morgen eller et andet tidspunkt på dagen.Har du bede i haven eller i drivhuset, der kræver forskellige mængder vand, kan du også indstille det - naturligvis via din telefon.

3. Du sparer ressourcer og penge på vandregningen

En af de andre store fordele ved automatisk vanding, er, at du kun bruger den mængde vand, der er behov for. Det sparer dig for mange ressourcer i det lange løb og dermed penge på vandregningen og mindre ressourcespild.

4. Græsplænen og planterne står altid flot

Udover alle de praktiske fordele ved automatiske vandingssystemer, er det naturligvis også en fordel, at din plæne, træer, bukser, bede og andre ting i haven, der kræver vand, altid står flot. Du vil aldrig mere skulle opleve en udtørret græsplæne, blomster der visner, eller krydderurter, der tørrer ind – og det betyder, at du kan få endnu mere ud af din have, uden at gøre ekstra for det. 

Sådan holder du øje med vandingen fra din telefon

Vandingsanlæggene kan kontrolleres og overvåges fra en app på din telefon. Du kan for eksempel angive, hvor fugtig jorden skal være, når vandingen skal gå i gang, hvornår, eller hvor hyppigt du ønsker, der skal vandes. Vores forskellige produkter samarbejder med forskellige apps, så det er vigtigt, at du vælger et produkt, der samarbejder med styresystemet på din telefon.

Fuldautomatiske vandingsanlæg eller tilkøb?

I vores kategori vil du både finde hele sæt og ekstra ventiler og sensorer. På den måde kan du sammensætte det smarte vandingssystem, som passer til dine behov. Skal du vande en meget stor plæne? Vil du vande i både for- og baghave? Eller ejer du et grønt område eller en golfbane, der skal vandes? Så kan du altså selv skabe din smarte vandingsløsning ved tilkøb af ekstra tilbehør hos os.

Find dit smart home vandingsanlæg hos os

Hos smartery kan du finde alt i løsninger og produkter, som gør hverdagen nemmere og smartere - også til din have. Du ser vores udvalg af smart home produkter til vanding, når du kigger her på siden. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Når du bestiller hos os, får du fri fragt over 300 kroner, returret på 100 dage og afsendelse samme dag, hvis du bestiller før klokken 15 på hverdage.  
2