Du har sandsynligvis hørt en del om smart home produkter. Måske har du endda læst om dem her på vores side, og nu er du nysgerrig efter at vide mere. Tanken om et smart hjem er spændende, forvirrende og måske endda lidt skræmmende. For hvordan kan det egentlig være, at man kan styre sit hjem med sin mobil som fjernbetjening? Men den er god nok: det er altså ikke magi. Det er bare moderne teknologi.

Vi vil i denne artikel beskrive, hvilke smart home produkter alle danske husstande kan bruge. Så kan du jo overveje, om det er noget, du mangler i din hverdag.

Skip støvsugning og gulvvask med en robotstøvsuger

Robotstøvsuger

Det bliver mere og mere populært med automatiseret rengøringshjælp, og netop robotstøvsugeren er en opfindelse, mange danskere allerede har i deres hjem. Men forskellen på en almindelig robotstøvsuger, du sætter på gulvet, trykker tænd og lader køre, og en WiFi robotstøvsuger er alligevel ret stor.

Med en WiFi robotstøvsuger kan du nemlig få støvsugeren til at gå i gang, selvom du ikke er hjemme. Et par enkelte tryk på telefonen gør nemlig, at der kommunikeres til robotstøvsugeren, at den skal gå i gang. Så når du er vendt hjem fra dagligdagens forskellige gøremål, kan der være støvsuget i hele dit hjem. Du kan endda også få en der både kan støvsuge og vaske gulv. Den har nemlig en beholder til støv samt en beholder til vand, som du selv skal fylde op.

Spar energi og penge med WiFi stikkontakter

Wifi Stikkontakter

En af de mest gængse smart home produkter til dit smart home system er WiFi stikkontakten. Det er også et af de produkter, mange af vores kunder køber som det første. En WiFi stikkontakt kommer i mange udformninger, med mange udtag og til mange forskellige priser, men fælles for dem alle er, at de kan tændes, slukkes og times fra den tilhørende app, Smart Life app.

En WiFi stikkontakt kan bruges i mange henseender, men det er især en god måde at spare energi på. Det er blevet påvist, at mange enheder, såsom spillekonsoller og TV, bruger mere energi end først antaget, når de står i standby-mode – det vil sige, de ikke er tændte, men at de har strømtilførsel. Her kan du med en WiFi stikkontakt sørge for, at der kun er tændt for kontakten, når du skal bruge din computer, TV eller spillekonsol.

Derudover er stikkontakterne fantastiske, når der skal slukkes for ting, du har glemt, når du er taget hjemmefra. Så kan du være sikker på, glattejernet eller tørretumbleren ikke går amok.

Hold øje med uvedkommende med et WiFi kamera

Wifi Kamera

WiFi kameraet er også en meget populær tilføjelse til mange smarte hjem. Her kan du, uanset hvor du befinder dig, tjekke på den tilhørende app, hvad der sker, hvor kameraet står. Mange af de forskellige WiFi kameraer har endda en bevægelsesregistrering, som sender en besked til dig via appen, hvis den registrerer bevægelse i dit hjem.

Så kan du nemt og hurtigt tjekke på appen, om det er et kæledyr eller en indbrudstyv. Er det en uvelkommen gæst, kan du trykke på optag, så du har vedkommende på video til politi, forsikring og lignende. Mange benytter desuden et WiFi kamera som en slags babyalarm.

Kontroller lyset med hjælp fra en WiFi lypærer

Wifi Lyspærer Homeo

Der findes mange forskellige slags lyspærer på markedet, som alle kan forskellige ting, når det kommer til styrker og farver. Der findes almindelige, hvide WiFi lyspærer, som kan tændes og slukkes fra den tilhørende app. Men du kan også anskaffe dig WiFi lyspærer med farver.

WiFi lyspærerne kan justeres i styrke og farve fra den tilhørende app – eksempelvis Smart Life appen til Homeo smart home produkter. I appen kan du for mange af pærerne endda forudindstille, så du har bestemte indstillinger, du kan trykke på, til forskellige begivenheder. Eksempelvis så du har et godt, stærkt lys til at lave puslespil, men et mere afdæmpet lys til middagsselskabet.

Er du ikke nødvendigvis interesseret i at købe nye pærer, kan du købe en WiFi fatning, som vil omdanne enhver almindelig pære til en WiFi lyspære.

Der er altså rigeligt at tage fat i, hvis du vil have et smart hjem. Læs mere her på siden, og kig på vores produkter, hvis du er nysgerrig.

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1 smartery