1. Betaling

Wolff-Pack ApS(smartery) modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, MobilePay Online, og det foregår via den danske betalingsgateway QuickPay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi opkræver ingen kortgebyrer.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Wolff-Pack ApS(smartery) krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

2. Fragt

Den forventede leveringstid er typisk 1-3 hverdage. Vi sender varerne samme dag de bestilles, hvis du bestiller før kl. 15.

Smartery sender forsendelser med GLS. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke din leverance i forhold til den forventede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) leveringer, giver vi dig besked. Ved udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.

Bemærk at for levering til Bornholm og visse småøer kan der forekomme op til 2 dages ekstra leveringstid.

3. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, men når du handler hos Smartery får du altid 100 dages returret.

Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 100 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en e-mail til support@smartery.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

3.1 Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

3.2 Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan købe og printe en returlabel her: Køb returlabel her

3.3 Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

3.4 Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Forudsat at vi har modtaget varen retur fra dig.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Varen sendes til:

Smartery
Ellemosevej 3
8310 Tranbjerg J
Email: support@smartery.dk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

4. Reklamationsret

Wolff-pack ApS(smartery.dk) yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til support@smartery.dk

Varen kan efter aftale efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller evt. kreditering. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
I forbindelse med reklamationssager afholder smartery.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Vi refunderer således kun returneringsomkostninger ved brug af GLS. Husk kvittering for afsendelse – vedlæg den forsendelsen eller fremsend den per email. Benyttes anden form for vareforsendelse dækkes returneringsomkostningerne ikke af Smartery.

Varen sendes til:

Smartery
Ellemosevej 3
8310 Tranbjerg J
Email: support@smartery.dk

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

4.1 Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Wolff-pack ApS(smartery.dk) har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

5. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos smartery.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos smartery.dk er Thomas Nordborg.

Som registreret hos smartery.dk har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: support@smartery.dk.

6. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Smartery via mail. Det er en god idé at benytte mail, for eventuel dokumentationsbehov. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr.

7. Kundeservice

Kundeservice kan kontaktes på support@smartery.dk Alle dage 9-19.