Nogle morgener kan det være rigtig svært at komme ud af sengen. Det virker nærmest umuligt at forlade dynen, og når først man har gjort det, virker alle de daglige gøremål lige så vanskelige. Tanken om at skulle ud for at brygge kaffe er også håbløs, selvom det daglige koffeinkick er ren og skær nødvendighed for at komme gennem dagen. Heldigvis er det ikke kun få af os, der kender til den følelse. Ellers ville WiFi stikkontakten aldrig være blevet opfundet.

Guide: sådan får du frisk kaffe hver morgen – uden at røre en finger

Mogenkaffe Med Wifi Stikkontakt-3

Mange benytter sig derfor hver morgen af en meget smart opfindelse, der sikrer, at morgenkaffen er brygget, når alarmen ringer. Men hvordan?

Du skal bruge den såkaldte WiFi stikkontakt.

Hvad er en WiFi stikkontakt?

Et spørgsmål, som mange efterhånden stiller, nu hvor et smart hjem bliver mere og mere aktuelt. En WiFi stikkontakt er et stik, du stikker i et ganske almindeligt udtag i dit hjem.

Når du har fået konfigureret stikket med en app, du downloader på din smartphone, kan du styre stikket – uanset hvor du befinder dig i verden. Hos smarthjem.nu sælger vi især ud af brandet Homeo, som kan tilkobles en app ved navn Smart Life.

Det er et genialt produkt, som kan gøre tingene meget nemmere for dig i din hverdag. En WiFi stikkontakt fra Homeo kan styres direkte fra appen Smart Life. Den kan desuden indstilles efter en timer, så den enhed, der er sat til WiFi stikkontakten, tænder og slukker på bestemte tidspunkter.

Hvordan kan du så brygge kaffe med en WiFi stikkontakt?

Wifi Stikkontakter

Det er meget enkelt. Aftenen inden skal du naturligvis forberede kaffemaskinen, så den er klar til at brygge. Den skal være forsynet med kaffe, vand og filter, så der er til den portion, du har brug for. På din Smart Life app slukker du for WiFi stikkontakten, men sørger for at have tændt på kaffemaskinens kontakt, så kaffemaskinen teknisk set er tændt, men uden strøm tilsluttet.

Derefter indstiller du kaffemaskinen til at tænde på det ønskede tidspunkt morgenen efter på Smart Life app’en. Her kan det være en stor fordel at få kaffen til at brygge et par minutter før, du normalt sætter alarmen til, så kaffen er klar, når du er kommet ud af sengen.

Og så går du trygt i seng. Når du vågner morgenen efter, har WiFi stikkontakten sørget for dig. Du kan forhåbentlig dufte kaffen, så snart din alarm ringer. Og bum: så er der kaffe klar til dig, så snart du har fået slæbt dig ud i køkkenet.

-26%
-29%
-20%
-46%
195 DKK 105 DKK
-40%
-47%
-44%

WiFi stikkontakter kan gøre livet nemmere

Den almene forbruger kan drage store fordele af en WiFi stikkontakt. Men en WiFi stikkontakt kan også være en stor hjælp til folk, der af fysiske årsager har svært ved at nå rundt til diverse stikkontakter – det være sig folk med et fysisk handicap, svagelige eller ældre.

De kan nu styre deres hjem med en smartphone, som kun kræver meget lidt tilvænning. 

Gør mere end bare at brygge kaffe med en WiFi stikkontakt

Mogenkaffe Med Wifi Stikkontakt

Er du begyndt at forestille dig de uanede muligheder, der er, når du investerer i en WiFi stikkontakt? En WiFi stikkontakt kan nemlig næsten automatisere alt, du har i dit hjem. Ellers kan vi forsøge at inspirere dig lidt.

Med en WiFi stikkontakt kan du…

  • Sørge for at julelyset er tændt, når solen går ned, og slukket, når solen er stået op
  • Sikre at din slowcooker fortsat tilbereder din aftensmad, selvom du ikke er hjemme
  • Vågne op til et glattejern, der allerede er varmt
  • Skræmme indbrudstyve væk, når du ikke er hjemme, med automatiseret lys
  • Sikre, at tørretumbleren er slukket, når du ikke er hjemme
  • Dobbelttjekke, at alt er slukket, inden du går i seng
  • Holde styr på børnenes mængde af tid med elektronik

Og meget, meget mere.

Mulighederne er altså mange, når du har en eller flere WiFi stikkontakter. Jo mere, du leger med mulighederne, jo mere lærer du om de smarte systemer. Er du vild med tanken om et smart hjem? Så har vi heldigvis mange flere produkter fra Homeo hos smartery.

Vil du læse mere om det smarte hjem?

1