Er du så heldig at have en skøn have? Så ved du også, at der er meget at se til – og måske du ikke får den brugt så meget, som du ønsker? 

Har du din helt egen have, er der rig mulighed for at få det bedste ud af den, og det kræver ikke særlig meget, før du har givet den en komplet makeover. 

Kunne du samtidig tænke dig at implementere smart home i dit hjem? Så er chancen her nu, for med smart hjem produkter kan du få en (næsten) selvkørende have, der er skøn at være i. 

Gør aftener i haven hyggelige med smart home udelys

Udendørslyskæde Ved Bålsted

Udelys og udendørsbelysning er alfa og omega i haven. Det er nemlig lyset, der sætter stemningen – og forlænger sommeraftener og lyser op om vinteren. Med smart home udelys får du udelys, du helt selv kan kontrollere fra telefonen – eller udendørs stikkontakter, du kan tænde og slukke for på telefonen. Det bliver faktisk ikke meget nemmere.

Her kan du tidsindstille, så lyset tænder og slukker, når solen går ned og op igen. Du kan også selv bestemme, hvornår den skal slukke og tænde, samt hvilken tone, farve eller styrke lyset skal have.

Bonustip: Indstil havelyset til stadig at slukke og tænde, selvom du er på ferie eller væk fra dit hjem. Det har en god og afskrækkende effekt på lurende indbrudstyve.

-27%
649 DKK
-27%
365 DKK

Slip for ørkentørke i haven med et smart hjem vandingssystem

Slip For Ørkentørke I Haven Med Et Smart Hjem Vandingssystem

Er du træt af at bruge meget tid på at vande din have – især, når der kommer varme vinde sydfra? Så er et smart home system til havevanding lige noget for dig. Her køber du et helt system, der giver den perfekte mængde vand til din græsplæne, dine bede eller i dit drivhus.

I den tilhørende app kan du styre vandmængde, hvor længe der skal vandes og hvornår der skal vandes.

Et system med smart havevanding kan desuden mærke, hvor tør eller fugtig jorden er. Du kan indstille til, at der kun skal vandes, hvis det ikke har regnet – eller at der skal vandes ekstra, når der er særligt varmt. Og så har du én have-bekymring mindre. 

Ingen have? Intet problem – dyrk grønt med et intelligent køkkenhavesystem

Har du ikke din egen have, eller er der tale om en fælleshave, hvor du ikke står med ansvaret for bede og græsplæne? Selvom du ikke har en have, kan du sagtens dyrke grønt og haveurter – og du kan gøre det i dit eget køkken. 

Med et smart indendørshave-produkt kan du dyrke urter, grøntsager og blomster hjemme i dit eget køkken, så du altid har friske krydderurter ved hånden.

Her får du et produkt med et intelligent lyssystem og en automatisk vandingspumpe. Du skal altså hverken sørge for at vande afgrøderne eller stille dem et sted, hvor der er sol. Det er perfekt til dig, der ikke har så meget plads eller sollys i din bolig. 

-6%
-0%
-7%
-7%
-7%
1