Fordele ved at handle hos smartery

Når du handler hos smartery har du mange fordele. Udover at handle med en dansk virksomhed, hvor du har lynhurtig dansk support, giver vi dig også en række ekstra fordele. F.eks. har du altid 100 dages returret på dine produkter, og vi sender dine varer hurtigt. Vi ved godt at det tæller!

100 dages returret

Ja, den er god nok. Hos Smartery giver vi dig altid 100 dages returret hvis du fortryder dit køb, eller blot ønsker at ombytte en vare. Vi synes det er god stil!

Købeloven giver dig ret til 14 dages fortrydelsesret når du handler som privatperson på en dansk webshop. Vi synes det skal være nemt og uproblematisk at sende en vare retur. Og måske når du det ikke inden de 14 dage er gået, og det ville selvfølgelig være trist. Derfor har vi altid 100 dages fuld returret, uanset hvilket produkt du har købt hos os.

Ønsker du at sende en vare retur, kan du købe en returlabel her:

Køb pakkelabel til 59,-

Læs mere om betingelserne for returnering i vores Handelsbetingelser.

Skulle du være i tvivl om hvordan du bruger et produkt, eller har du i det hele taget brug for hjælp, så skriv til os på kundeservice@smartery.dk. Vi vender retur hurtigst muligt, og senest indenfor et døgn. 🙂

Gratis fragt på alt over 300,-

Når du køber dine produkter på smartery, giver vi dig fri fragt på alle ordrer over 300,-. Så skal du ikke bekymre dig om det! Vi giver dig muligheden for at bestille små ordrer af flere omgange, uden at skulle tænke på omkostninger til fragt. 🙂

Vi sender dine pakker med GLS, som er vant til at håndtere pakker, og vi klarer regningen.

Varen afsendes hurtigt

FordeleVi skynder os alt hvad vi kan, for at du kan få dine Smart Home produkter hurtigst muligt. På langt de fleste varer kan du bestille helt frem til kl. 14:30 og modtage din pakke allerede dagen efter. Vi synes det er god service, og vi ved hvor meget det betyder at få sine varer hurtigt!

Inden du lægger din vare i kurven kan du på varen se vores estimeret leveringstid, det giver dig tryghed til når du skal bestille!

Når du har bestilt dine produkter, sender vi dig en mail så snart vi har pakket dine varer. Du får besked fra GLS, når pakken er klar til afhentning i pakkeshoppen. Hvis alt går glat, kan du have dine produkter dagen efter. Smart! 🙂

24 måneders reklamationsret & produktansvar

24 måneders reklamationsret

Hos Smartery tager vi enhver reklamation seriøst. Du har naturligvis den lovpligtige reklamationsret på 24 mdr, og de første 12 måneder bytter vi dit produkt hvis du oplever problemer med det. Ingen lange ventetider eller reparationer! Vi ønsker oprigtigt at du skal have en god oplevelse med dine produkter, og når du handler hos Smartery. Derfor gør vi alt for at gøre en evt. reklamation så smertefri som muligt. Læs mere om reklamationsret i vores handelsbetingelser her. Kontakt os via kundeservice@smartery.dk hvis du har problemer med dit produkt, så hjælper vi dig!  

Produktansvar

Smartery er naturligvis forsikret, hvis et produkt forårsager skade hjemme hos dig. Vi har tegnet en produktansvarsforsikring hos Alm. Brand Forsikring. Sammen med Alm. Brand tager vi ansvar for de produkter vi sælger. Vores police nr. er 145 847 532.  

fremhævede produkter

-33%
-26%
195 DKK 145 DKK
-29%
Fra: 695 DKK 495 DKK