Erhverv

Vi gør det enkelt for dig og din virksomhed at købe smart home produkter, elektronik og belysning hos smartery Erhverv. Men vi tilbyder ikke bare produkterne – vi tilbyder også online vejledning, manualer og konsulentassistance.

Vi er til for at hjælpe, så du vælger hvad der er rigtigt i forhold til dit projekt på din arbejdsplads. Er opgaven at være smartere all round eller spare penge på belysning og er du i tvivl om hvordan du skal styre dit nye setup

Her på siden finder du alle aktuelle tilbud på alt fra smarte pærer, smarte stikkontakter, over til almindelig belysning, overvågning, sensorer og generel sikkerhed. Du kan enten oprette en ehvervskonto eller købe dine produkter her på siden. Hos smartery, står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Skriv til os på b2b@smartery.dk for at høre mere, eller ansøg direkte her på siden, for at blive oprettet som erhvervskunde.

 

Ansøg om ERHVERVS KONTO

Udfyld denne formular, og vi vil straks vende retur til dig, med henblik på at oprette en erhvervskonto til din virksomhed.