Ure og smartwatches

Viser alle 20 resultater

Ure og smartwatches

Find et smartwatch som passer til dig og din hverdag. Alle smartwatch tæller din puls og måler dine skridt i løbet af dagen. Få en sundere hverdag med mere bevægelse og følg din udvikling på vej til at nå dine personlige mål.

-4%

Ure og smartwatches: Hjælper dig med en sundere livsstil

Mangler du et projektionsur til natbordet? Eller kunne du godt tænke dig et smartwatch, du altid kan have med dig? Så er du landet det helt rette sted. 
Både projektionsure og smartwatches er super praktiske i hverdagen på grund af deres nemme brugerflade og smarte funktioner. Projektionsuret hjælper dig med at skabe gode søvnvaner, og smartwatchet hjælper dig med at tracke din livsstil. 
Hos smartery finder du et bredt udvalg af ure og smartwatches i forskellige prisklasser. Vi sørger for at føre forskellige varianter, så du altid kan finde noget, der opfylder dine behov.

Hos smartery finder du et væld af ure og smartwatches, der gør livet lidt nemmere

Er du på udkig efter klassiske projektionsure, skal du blot tage et kig her på siden. Vi fører de klassiske projektionsure i forskellige design, så du kan finde noget, der både ser godt ud på dit natbord, og som virker godt for dig.
På samme måde forhandler vi også diverse smartwatches, som alle kan noget forskelligt. De kommer både med aflange urskiver, ligesom du kan få helt klassiske design, der ligner et ganske almindeligt ur – der er bare lidt flere funktioner. 

Projektionsure til dig, der har behov for en solid alarm, der kan få dig ud af fjerene 

Du har altid et vækkeur på din mobil, så hvorfor investere i et projektionsur? 
Selvom det for mange virker overflødigt, når de fleste har adgang til en alarmfunktion på telefonen, er der faktisk mange, der vælger at skifte til et projektionsur som alarm. Det er til dig, der ikke er fan af at bruge din telefon som alarm. Det er også til dig, som godt kunne tænke dig at have et ur stående på natbordet. 
Med et projektionsur har du ikke problemer med teknikken, hvis din telefon ikke virker, som den skal. Du skal aldrig opleve den paniske følelse, når du vågner op og finder ud af, at din telefons alarm aldrig ringede – her gør dit stabile, solide og praktiske projektionsur det hele for dig. 

Fordelene ved at bruge et projektionsur:

  • Færre distraheringer, hvis du vil tjekke tiden, når du vågner om natten – din mobil kan hurtigt blive distraherende, og det gør intet godt for din søvn
  • Du kan sætte din mobil på lydløs uden frygt for, at din alarm ikke ringer dagen efter
  • Der er ingen risiko for, at din alarm ikke ringer, fordi din mobil er gået død
  • Du behøver ikke starte dagen med at kigge på din mobil
  • Det er nemmere og mere bekvemt

Smartwatches giver dig mulighed for at tracke dine vaner og livsstil

Et smartwatch er til dig, der gerne vil have lidt mere af din telefon på håndleddet. Det er til dig, der godt kunne tænke dig at få flere tal på din aktivitet og søvn. Og så er det til dig, der gerne vil have en lidt nemmere løsning i hverdagen.
Smartwatches kommer med en medfølgende app, som du kan downloade på din mobil. Herpå kan du se alt det data, dit smartwatch indsamler. Nogle smartwatches sørger endda for, at du kan se notifikationer fra din mobil direkte på urskiven – de fungerer altså som en lille forlængelse af din mobil.

Fordelene ved at bruge et smartwatch:

  • Du kan tjekke, hvad klokken er, uden du er tvunget til at trække din mobil frem
  • Du kan forbedre din søvn ved at finde ud af, hvad du kan ændre
  • Dit smartwatch kan hjælpe dig med at tracke din sport eller fitness
  • Du sparer strøm på mobiltelefonen, når du kan nøjes med at bruge dit smartwatch
  • Du behøver ikke at trække telefonen frem, hver gang du får en notifikation

Projektionsure og smartwatches, som dem vi sælger her på siden, gør altså din hverdag nemmere og dine livsstilsvaner bedre.

Lad os gøre det nemt for dig: Brug sorteringsmenuen ude til venstre

Du kan klikke dig ind under hvert enkelt produkt her på siden, og se, hvad det kan i produktbeskrivelsen.  Har du svært ved at overskue vores udvalg? Så kan du også benytte dig af sorteringsmenuen ude til venstre på siden. Her har vi sørget for, at du kan sortere i pris og mærker. Det gør det langt mere overskueligt at finde ure, der passer til dine behov eller budget. 

Vil du have et smart hjem? Vi fører også andre smart home produkter

Udover smarte ure og smartwatches fører vi hos smartery også mange andre produkter og løsninger inden for smart home verdenen. Vores mission er at give alle vores kunder mulighed for at få smart home produkter, der gør dagligdagen nemmere, mere bekvem og langt sjovere.

Du finder derfor også smart home produkter lige her. Vi fører alt fra smart belysning til smarte alarmsystemer til smart underholdning. 

Køb dit nye ur - smart eller ej - lige her hos smartery

Er det på tide at investere i dig selv, så du kan få bedre søvnvaner, en mere motiveret tilgang til sport og større bekvemmelighed i hverdagen? Så synes vi, du skal tage et kig på vores udvalg af ure og smartwatches her på siden.  Når du handler hos os fra smartery, får du fri fragt ved køb over 300 kroner samt 100 dages returret. Vi sørger desuden for at afsende din pakke allerede på samme hverdag, hvis du bestiller inden klokken 15.
20