Viser 1–27 af 143 resultater

-41%

Powerbanks: Når din opladning skal foregå hurtigt og nemt 

Løber det koldt ned ad ryggen på dig ved tanken om, at din smartphone løber tør for strøm midt på dagen? Så er en kraftfuld powerbank uden tvivl løsningen for dig.  Her på siden har vi samlet det bedste udvalg af effektive powerbanks, så du er sikker på at finde den model, der passer til lige netop dit behov.  Måske ønsker du at have en powerbank, du kan hive frem fra tasken, når du sidder og arbejder i toget? Eller måske drømmer du i stedet om at have en lille og smart powerbank, du kan have med på sommerens helt store festival?    Uanset hvilken type powerbank du er på udkig efter, finder du det her. 

Elektronik er en del af din hverdag - og det kræver sikker opladning

I dag er elektronik en uundværlig del af hverdagen. Vi bruger computere, tablets og smartphones til stort set alt - på vores arbejdsplads, men i høj grad også i vores fritid.  En smartphone, der løber tør for strøm, er til gengæld ikke til meget hjælp. Det er pludselig ikke nemt at svare på arbejdsmails, tjekke den næste togafgang, høre musik i træningscenteret eller noget helt fjerde.  Med ved du hvad? Med en powerbank ved hånden er lavt strømniveau det sidste, du skal tænke på. Der behøver ikke engang være en stikkontakt i nærheden før, at du kan få strøm på igen.    En powerbank er din garanti for en sikker, kraftfuld opladning, så snart behovet opstår.   

Hvad er en powerbank? 

En powerbank er et andet ord for en transportabel oplader, som findes i mange forskellige modeller. Nogle kan oplade én type enhed, og nogle har flere USB-indgange, så du kan oplade flere forskellige enheder - endda på samme tid.  Powerbanks findes også i et hav af størrelser. Det er derfor en god ide at kigge efter antal mAh, når du er på udkig her på siden efter den helt rigtige model.  

Powerbanks er til dig, der ønsker en hverdag uden lavt strømniveau

Med en powerbank ved hånden er du garanteret en hurtig opladning hvor som helst, når som helst - uanset om det er din smartphone eller en anden enhed, der er løbet tør for strøm.    Du kan kort sagt få ladet op på ingen tid, så du igen kan bruge din smartphone eller tablet til det, du elsker. 

En powerbank gør din hverdag lettere, fordi: 

  • Den er nem for dig at have med - overalt 
  • Den sikrer en fuld opladning af dine enheder – på rekordtid 
  • Der er mulighed for at oplade flere enheder på en gang alt efter modellen
  • Den holder usædvanligt længe på enkelt opladning
  En powerbank er den gadget, du ikke kan undvære i din hverdag. Især ikke, hvis du ønsker, at det skal være både hurtigt og nemt at få strøm på, lige meget hvor du er.  

Lad dine enheder op med en powerbank - flere gange

Uheld har det med at ramme på de allerværste tidspunkter. Det kunne for eksempel være lige netop der, hvor du bruger GPS’en på din smartphone til at finde vej?  Har du en powerbank med dig, kan du vinke farvel til de skrækindjagende tidspunkter, hvor batteriet pludselig lyser rødt.  For lige så snart din powerbank er fuldt opladet, er den klar til brug. Mange powerbanks kan endda lade din iPhone flere gange på en enkelt opladning. Hvor mange gange powerbanken kan oplade, og hvad den kan lade, afhænger af modellen. Jo flere mAh, din powerbank har, desto mere saft og kraft – og desto flere opladninger. 

Udvalget og effekten er stor - det samme er sikkerheden 

Vi har samlet et stort udvalg af powerbanks, så du kan finde den, der passer allerbedst til dig. Du finder dem i mange forskellige størrelser, farver og priser her hos smartery.  De forskellige powerbanks har dog særligt én ting tilfælles: De sikrer dig alle en hurtig og kraftfuld ladning, hvor der ikke gået på kompromis med sikkerheden. Du skal derfor ikke være bange for, om din powerbank slider unødigt på din smartphones batteri, eller at den overopheder. 

Hos smartery har vi alt, der gør din hverdag nemmere 

Drømmer du om en hverdag, hvor du ikke hele tiden skal kigge efter, hvor mange procent batteri der er på? Så bliver en powerbank din nye bedste ven.  Et køb af en powerbank er dog ikke bare en investering i en ny gadget - det er en investering i en hverdag, der bliver nemmere og sjovere. Hvis du er på jagt efter andet elektronik, der kan gøre din hverdag smartere, så tag et kig her.  Køber du din powerbank eller andre produkter hos smartery, er der altid fri fragt, hvis du køber for over 499 kroner. Bestiller du før kl. 14.30 på en hverdag, sender vi endda din pakke afsted samme dag - vi vil gerne sikre os, at du får glæde af din powerbank hurtigst muligt. 
143