Mus og tastaturer

Viser 1–27 af 48 resultater

-14%
-13%
-15%
-7%
-7%
-7%
-7%
-10%
-10%
-10%
-14%
-13%
-8%
-10%
-2%
-2%

Mus og tastaturer: Gør din arbejdsdag eller gamingoplevelse endnu bedre

Du kommer ikke særlig langt, uden en god mus og et godt tastatur – og det gælder uanset, om din computer har kostet meget eller lidt. 
En god mus sørger for, at du igennem hele din arbejdsdag eller gennem hele dit spil Counter-Strike er klar og parat til det, der bliver sat foran dig. Et godt tastatur giver dig de optimale forhold, når det kommer til at taste eller spille løs.
Vi fører mus og tastaturer i forskellige prisklasser, så du altid kan finde noget, der matcher lige dét, du leder efter. 

Guiden, der gør det nemmere at vælge den rigtige mus

Når du er på udkig efter en ny computermus, er der en række ting, du bør overveje.    For at gøre det nemmere for dig at vælge den helt rette mus, har vi samlet vores bedste råd lige her. Her kommer vi ind på, hvad der er værd at overveje, før du investerer i en ny computermus hos smartery – du skulle jo gerne bestille en mus hjem fra os, som passer til dine behov. 

Kend dine behov

Hvad skal musen bruges til? Alt efter musens formål skal du vælge en mus, der kan noget bestemt.
  • Du vil have en almindelig mus til hverdagsbrug


Hvis du leder efter en ganske almindelig mus, er en standardmus med tre knapper mere end rigeligt. Her får du en venstre- og højreknap samt rullehjulet i midten, der fungerer som en tredje knap.
  • Du vil have en gamermus til gaming

  Skal du bruge en gamermus, bør du købe en mus lavet specielt til gaming. Under fremstillingen af en gamermus er der i større grad tænkt over ergonomi, så den er mere behagelig at bruge i længere tid. 
Den vil også have en mere avanceret sensor, så musen bliver mere præcis i dine klik. 
  • Du vil have en rejsemus til on-the-go


Er du meget on-the-go, er en rejsemus et godt valg. Her er langt de fleste trådløse, så du ikke skal døje med dumme ledninger. En rejsemus er ofte lavet meget småt med kun to eller tre knapper. 
Oftest vil små muse ikke være særlig ergonomiske, hvilket betyder, de sjældent er rare at bruge længe ad gangen. 

Har du brug for ekstra komfort?

Hvis du har brug for en mus, du skal sidde med længe ad gangen, skal du købe en ergonomisk mus. 
De kommer i mange størrelser og former, men vigtigst af alt er, at de er designet til at passe på dine fingre og håndled. Har du svage eller skrøbelig håndled og fingre, er det det optimale valg.

I tvivl? Sådan vælger du det rigtige tastatur

Ligesom med musen er der også nogle ting, du bør overveje, når du skal vælge tastatur.
Vores brede udvalg gør, at du nemt og hurtigt finder noget, der passer til dine behov. 
Er du stadig lidt i tvivl? Så har vi samlet nogle tips, der gør det lidt nemmere at vælge:

Hvad skal du bruge dit tastatur til?

Du skal i første omgang finde ud af, hvad du skal bruge dit tastatur til. 
  • Du vil have et tastatur til tastearbejde

  Sidder du i mange timer ad gangen og arbejder, er det en god idé med et ergonomisk keyboard, der passer på dine håndled og fingre. De er lavet til at sørge for, dine hænder forbliver i en naturlig stilling hele dagen igennem.
Hvis du arbejder et sted, hvor tal er på dagsordenen, er det en god idé med et numerisk tastatur ude til højre på tastaturet. Det bliver nemmere for fingrene i længden, hvis du dag ud og dag ind skal taste tal. 
  • Du vil have et tastatur til gaming


Skal du hovedsageligt bruge dit tastatur til gaming, bør du finde et tastatur lavet til gaming. 
Her er der nemlig ekstra knapper, og der er tænkt over placeringen af dem – så bliver det lidt sjovere at game. Du får også de optimale gamingvilkår med et godt tastatur.

Tag valget mellem trådløs eller med ledning

En anden ting, du skal overveje, er, om du vil have et tastatur med eller uden ledning. Trådløse tastaturer kan være super praktiske, men de koster oftest også en smule mere. 
Det gode gamle tastatur, der forbindes til din computer med et USB-stik, er også et super valg. De fleste gamere vælger et ikke-trådløst tastatur, da forbindelsen oftest er mere stabil (og så er du sikker på ikke at miste forbindelsen i det kritiske øjeblik, hvor du nærmest kan smage sejren).
Med et ikke-trådløst tastatur skal du dog være forberedt på, at tastaturet konstant optager ét af dine dyrebare USB-stik. Det er muligvis et problem for dig, der har behov for at forbinde en masse ting til din computer via USB-forbindelsen. 

Få fat i de helt rigtige mus og tastaturer hos smartery

Vil du gøre tingene nemmere, smartere og sjovere? Så synes vi, du skal kigge på vores udvalg af mus og tastaturer. Vi sidder desuden klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig her.
Husk, at du hos smartery får fri fragt ved køb over 300 kroner samt 100 dages returret. Får du derfor bestilt den helt forkerte mus eller tastatur, gør det ikke noget – den sender du bare tilbage til os. 
Haster det med din nye mus? Så bestil inden klokken 15 på en hverdag. Så sørger vi for at afsende din ordre til dig samme dag. 
48