Ebook readers

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Ebook readers: Hav tusindvis af bøger med i lommen

Har du altid drømt om at have hele verdens bøger samlet i ét? Så vil du elske en ebookreader - også kendt som en e-bogslæser eller ereader. Med en ebook readeren får du nemlig adgang til alle dine yndlingsbøger - nemt, bekvemt og hurtigt. En ebook reader er nem at have med på farten, og så kan du få adgang til alle de bøger, du vil læse – uden at det skal tage alt pladsen på dine reoler eller i bagagen. 
Tager du et kig her på siden, kan du se vores udvalg af ebook readers. Vi fører ebook readers i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner, så du nemt kan finde den, der passer perfekt til dig. 

Hvad er en ebook reader?

En ebook reader er en håndholdt enhed lavet til at læse bøger på. Størrelsesmæssigt minder de fleste ebook readers om en tablet. De er derfor meget nemme at have med på farten - de er faktisk næsten lige til at have med i lommen. Ebook readers kommer i mange former og størrelser, ligesom de kan fås til vidt forskellige priser – vi har eksempelvis et udvalg af ebook readers til forskellige priser. 
Formålet med en ebook reader er, at du nemmere kan læse, når du er på farten, på ferie eller bare er derhjemme. Den giver dig adgang til hundredtusindvis af bøger på én platform, hvor du selv kan indstille skriftstørrelse og skrifttype, så det bliver så nemt som muligt at læse.
Nogle ebook readers er meget simple med styreknapper, mens andre ebook readers laves med touchskærm. 
Det bedste af det hele? Du sparer en masse papir og fysisk plads med en ebook reader – her har du nemlig alle bøger på én lille enhed. 

Vælg den rigtige e-bogslæser til dine behov

Hvad skal du kigge efter, når du skal finde en ebook reader? Ebook readers kommer både i meget enkle udgaver, men de fås også med mere avancerede funktioner.    Her kommer det altså an på, om du har behov for en touchskærm med plads til notetagning, eller om du kan nøjes med at læse bøger ved hjælp af en pil til højre og venstre. 

4 ting, du skal tænke over, når du skal vælge din ebook reader:


 • Har du behov for en stor eller lille skærm?


De fleste ebook readers er lavet til at kunne ligge i din taske eller i en stor lomme. De fås både i større udgaver, men du kan også få dem meget små. Der er stor forskel på både opløsning og størrelse på de individuelle skærme, og her er det en smagssag, hvad du bedst kan lide.
Er du svagtseende, kan det være en god idé at vælge en større ebook reader – så kan du typisk også vælge en større tekst. Foretrækker du omvendt en lille sag, der nem at have med på farten, er det nok en af de mindre modeller, du skal have fingrene i. 
 • Hører du lydbøger, eller læser du almindelige bøger?


Helt almindelige bøger fylder ikke alverden på en ebook reader. Skal du tværtimod lytte til lydbøger, kan det være en god idé at investere i lidt ekstra lagringsplads. 
Lydbøgerne fylder nemlig meget mere, end almindelige bøger gør på en ebook reader. 
 • Skal du bruge din ebook reader på farten? Undersøg batteriliv


Kommer du primært til at læse derhjemme eller på farten? Er dit svar det sidstnævnte, er det en god idé, at du investerer i en ereader med et solidt batteri. 
På den måde ender du ikke med at sidde med en ebook reader, der er gået tør for strøm, når du har allermest brug for den.
 • Vil du gerne have en ebook reader med touchskærm? De findes med mange funktioner


Slutteligt kan du af og til finde ebook readers, der har ekstra smarte funktioner. Det kan være indbyggede ordbøger, en medfølgende pen til noter, en touchskærm eller noget helt fjerde. 
Du kan finde ud af, hvad hver enkelt ebook reader kan ved at klikke dig ind under hvert enkelt produkt.

Vild med bøger? En ebook reader er alle pengene værd

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en ebook reader. Her er det værd at nævne mindre papirspild, at du har alle verdens bøger lige ved hånden, og så sparer du også pladsen – alt i alt er det et genialt køb til dig, der holder af at læse - eller som bruger bøger eller materiale i forbindelse med dit arbejde. 

Derfor bør du være lige så vild med ereaders som os: 

 • Med få klik har du adgang til alt litteratur – måske du får læst noget, du ikke normalt ville læse?
 • Du slipper for bøger, der optager unødig plads derhjemme
 • Du skal ikke vente på, at du kan få fat i en bog – med få klik ligger den lige i dine hænder
 • Det er en mere miljøvenlig løsning, hvor du sparer papir og bogindbinding
 • Ebook readers er nemmere at sidde med og mere lette i vægt
 • Du kan nemmere tilpasse din læseoplevelse med skrifttype og -størrelse
 • Ebook readers husker, hvor du er nået til – bogmærker bliver derfor helt overflødige

Og bedst af alt, så finder du et væld af ebook readers lige her hos os.

Køb din nye ebook reader lige her hos smartery

Vil du gøre din læseoplevelse smartere samtidig med, at du sparer på træerne og pladsen i din bolig? Så tag et kig på vores udvalg af ebook readers! Har du spørgsmål, er du desuden altid velkommen til at kontakte os. Hos smartery er vores mission at tilbyde smarte løsninger og gadgets til alle danskere – vi synes nemlig, at alle bør nyde godt af at have et lidt smartere hjem.  Derfor tilbyder vi også fri fragt ved køb over 300 kroner samt 100 dages returret. Sørger du for at bestille inden klokken 15 på en hverdag, sender vi din ordre til dig allerede samme dag.
0