Det bør du vide om en smart stikkontakt

Vi giver dig gode råd, tips og deler vores kunders erfaringer med en Smart WiFi stikkontakt. Den kan nemlig en hel masse, og vi fortæller dig konkret hvordan den kan gøre din hverdag lettere og smartere.

Tænd automatisk lyset når solen går ned

Du læste rigtigt! En Wi-Fi stikkontakt fra Homeo er nemlig styret vha. en app, som har en integreret vejr-tjeneste.


Når du køber en WiFi stikkontakt, skal du installere den gratis Smart Life App på din mobil. Det tager højest et par minutter. Noget af det første du gør, når du har installeret app’en er at indtaste din adresse, hvor stikkontakten befinder sig. Nu ved app’en præcis hvornår solen står op og går ned igen, lige der hvor du bor. Med få klik kan du lave en såkaldt “Automation”, hvor du bestemmer at din stikkontakt tænder når solen går ned. Du kan begrænse det til bestemte ugedage, eller bestemme at det kun skal gælde i weekenderne.

Se alle smarte stikkontakter her

10 tips til at gøre din hverdag nemmere med en smart stikkontakt

En WiFi stikkontakt vil gøre din hverdag nemmere og smartere!


Vi har samlet en række gode råd og historier sammen fra vores kunder, der hver dag gør deres hverdag nemmere og lidt smartere, blot ved at bruge en WiFi stikkontakt, som i nogle af historierne også kaldes Smart Plug, den engelske betegnelse for en smart stikkontakt. 

Der findes et hav af anvendelsesmuligheder når det kommer til brugen af WiFi stikkontakten. Som du kan læse af vores mange kundehistorier, er der rigtig mange forskellige måder at bruge smart home stikkontakten og det stopper kun ved fantasien! Hvordan kan din hverdag blive nemmere og smartere med en Smart Home WiFi stikkontakt?

Se alle smarte stikkontakter her

10 gode grunde til at bruge 125,- på en smart stikkontakt

Med en WiFi stikkontakt til bare 125 kr. kan du faktisk gøre din hverdag en anelse lettere. Læs 10 gode grunde her.


  1. Fordi du med smart kontrol over dine elektriske apparater faktisk kan spare penge på din el-regning.
  2. Fordi det er lidt sejere at tænde lyset på en app, eller bede Google om det, end det er at rejse sig selv..
  3. Fordi apropos at rejse sig, er der 100% større risiko for at forstrække en muskel, hvis man selv skal trykke på afbryderen på væggen..
  4. Fordi et Smart Home er fremtiden.
  5. Fordi du kan spare tid og slukke hele strømskinner eller flere WiFi stikkontakter samtidigt ved at lave en gruppe automation, f.eks. ved sengetid.
  6. Fordi det giver tryghed at vende hjem til et oplyst hjem, der ikke er mørklagt.
  7. Fordi WiFi stikkontakten er alsidig og kan flyttes hvis du finder en ny anvendelsesmulighed.
  8. Fordi den koster 125 kr., altså mindre end tre café latte, en biograf billet og mindre end en tur i pølsevognen for to.
  9. Fordi det er genialt at kunne styre sit hjem, uanset hvor du selv befinder dig.
  10. Fordi dit liv bliver nemmere!
Se alle smarte stikkontakter her

Lad tyven tro du er hjemme, mens du slapper af i solen

Med en WiFi stikkontakt kan du lade lyset tænde og slukke helt automatisk, mens du ikke er hjemme.


Det er bare lidt dejligere at sidde på Mallorca og slappe af og nyde ferien, velvidende at dit hus ikke ligger mørklagt hen. Du kan sænke skuldrene, trække vejret helt ned i maven og bestille “dos cervezas por favor” velvidende at lyset, TV’et, radioen, derhjemme tænder og slukker på forudbestemte tidspunkter. På den måde kan du med både lys og lyd, få det til at se ud som om, at der er aktivitet i dit hjem, selvom du er fløjet sydpå mod varmere himmelstrøg. 

Med en WiFi stikkontakt kan du også nemt udvide dit smarte hjem med et kamera eller sensor, så du med flere indsatser kan sikre dit hjem og værdier med smart home.

Det er helt genialt at du kan befinde dig på jobbet, hos en veninde, på forretningsrejse eller badeferie og det alligevel er muligt at styre dit hjem. 

Du bestemmer selv om du vil sætte en timer, eller selv tænde og slukke når du lige har tid og lyst. 

Du kan indstille dine timere på kryds og tværs, afhængig af vejret, solnedgang, på bestemte tidspunkter eller hvis WiFi stikkontakten nedenunder slukker lyset ved køkkenbordet, så skal WiFi stikkontakten oppe i soveværelset tænde. Igen en lille detalje, som kan snyde en eventuel indbrudstyv til at tro, at du er hjemme og på vej i seng. 

Men uanset hvordan du indstiller din smarte WiFi stikkontakt, så kan du klare det hele fra din Smart Life app. Du behøver end ikke at være på samme netværk når du indstiller dine automationer.

Se alle smarte stikkontakter her

Hold dit strømforbrug nede, med en smart stikkontakt

En WiFi stikkontakt kan overvåge dit strømforbrug.


Det er ikke bare smart med disse WiFi stikkontakter, det kan også være besparende for pengepungen! Flere af vores kunder kan berette om store besparelser på deres elregning fordi de bruger smarte WiFi stikkontakter til at styre alt lige fra el-radiatorer, varmepumper, vandvarmere, ventilatorer og meget mere. Det handler alt sammen om at effektivisere og bruge strøm, når det giver mening. Med WiFi stikkontakten kan du indstille, at varmepumpen skal starte 1 time før du kommer hjem, eller slukke 3 timer om natten. Den lille handling, som udføres 100% automatisk, kan give store besparelser på din elregning over tid. 

Du kan også afsløre store strømslugere og slukke dem, når de ikke er i brug. Tænk på teenagerens gamer setup, fladskærms TV og bluetooth højttalere. Hvorfor have alt dette stående og trække strøm, hvis junior alligevel er i skole? Sluk din enheder, på tidspunkter hvor du alligevel ikke har brug for dem. 

Du kan også finde ud af, om det måske er på tide at udskifte den store kummefryser i skuret, når først WiFi stikkontakten med forbrugsmåling afslører hvad den trækker i strøm. 

Du kan altid se dit strømforbrug både måned til dato og tidligere måneders forbrug. På den måde kan du konstant følge udviklingen og se med, hvis der pludselig er store udsving i strømforbruget.

Se alle smarte stikkontakter her