Bionedbrydelig Cover

 

Pas godt på dine ting

Med et komposterbart cover til din smartphone viser du at du er typen, der passer godt på dine ting, fordi coveret jo beskytter din mobil effektivt mod slag og stød. Har du én gang tabt din mobil uden cover, kender du den helt igennem ærgerlige følelse af at stå tilbage med en smadret skærm. I dag kan dit smartphone cover sladrer også om din personlighed, f.eks. med et væld af fantasifulde, farverige muligheder og hvor miljøvenlig du egentlig er!

 

100% bionedbrydelig cover

Fremstillet af frø og plantefibre, ingen plastik og dermed 100% bionedbrydeligt.

Bionedbrydelig Cover

Når du køber et GreyLime produkt, støtter du samarbejdet med den internationale non profit miljøorganisation Trees for the Future, som med genplantning er med til at skabe et bedre klima og beskytte jordens biodiversitet. Ét produkt = ét træ.

Det kan være din måde at give tilbage til miljøet på!

Bionedbrydelig Cover

Glade kunder anbefaler…

Jeg er meget glad for mine flotte covers!! Farven er så flot og derudover er det et behageligt cover at holde i hånden. Servicen er så god og man får meget for pengene!

Emilie

Købt et cover til IPhone SE. God kvalitet og perfekt pasform. Tillige smukt.

Kim

Et virkeligt smukt cover til mobilen, som også er rigtig rart at holde på. Og så betyder det meget at det gør en miljømæssig forskel. Jeg er glad!

Malene L.
Bionedbrydelig Cover

Altid klar til en ekstra opladning!

SOS når mobilen rammer 5% strøm! Få effektiv og pålidelig førstehjælp til dine elektroniske enheder med en GreyLime powerbank. Hold liv i både mobil, kamera eller tablet. 

KØB POWERBANK
Greylime-Power-Stone-10.400-Mah-Powerbank_-Green-P104303-V5_2000X
Bionedbrydelig Cover
Bionedbrydelig Cover
Bionedbrydelig Cover
Bionedbrydelig Cover
Bionedbrydelig Cover